"Венздей" - популярний серіал, який за невелику кількість часу підкорив серця мільйонів глядачів з усіх куточків світу.

В Netflix вирішили не зупинятися та продовжити франшизу культового серіалу. Платформа планує зняти спін-оф до "Венздей", де головним героєм сюжету має стати її улюблений дядько. Про це розповіли в Deadline.

Дядько Ферстер. Фото: скрін серіалу
Дядько Ферстер. Фото: скрін серіалу

Дядько Ферстер в серіалі з'явився лише раз - в сьомій серії першого сезону. Та не дивлячись на це, в нього з Венздей вийшов чудовий конект. Тоді цього персонажа зіграв американський комік Фред Армісен.

Майбутній серіал розповідатиме про історію дядька Ферстера, який має здатність генерувати електрику. Зараз проєкт перебуває на ранній стадії розробки.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Дженна Ортега та Гвендолін Крісті, кадр із серіалу "Венздей"
Дженна Ортега та Гвендолін Крісті, кадр із серіалу "Венздей"

Переговори про спін-оф відбуваються одночасно з підготовкою другого сезону серіалу "Венздей", де головну роль зіграє Дженна Ортега. Раніше повідомляли, що зйомки перенесли з Румунії до Ірландії. За даними видавництва вони почнуться вже в квітні 2024 року. Тому, коли почнеться робота над спін-офом та дата прем'єри 2 сезону улюбленого серіалу достеменно невідомо.

Серіал "Венздей" став найпопулярнішим англомовним серіалом Netflix з 252,1 мільйонів переглядів. Ця цифра вдвічі перевищує попередній показник.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Уенздей" переїжджає - у 2 сезоні більше не буде батьківщини Дракули, де розгорнуться події

Раніше портал Знай інформував, зірку серіалу "Венздей" скасовують - Netflix викреслив його з другого сезону

Також наш портал повідомляв, франшиза "Крик" втратила одразу двох головних акторок перед зйомками сьомої частини: Дженна Ортега обрала "Венздей"