Російський актор Іван Охлобистін, який люто підтримує війну в Україні ледь не загинув на Донбасі від обстрілу. За словами його доньки, путініст потрапив під масований обстріл і навіть отримав кульове поранення.

Від загибелі кремлівського блазня захистив його бронежилет. Про такі "пригоди" Охлобистіна розповіла його донька Євдокія на своїй сторінці у соціальній мережі.

Історія доньки Охлобистіна. Фото: скріншот
Історія доньки Охлобистіна. Фото: скріншот

Відомо, що разом з актором на Донбас приїхала і його дружина. На своїй сторінці донька з захопленням назвала своїх батьків психами, якими дуже пишається.

"Мама з татом вкотре їздили на Донбас, відвозили допомогу. Мама поїхала до Ростова за добавкою допомоги, поки тато потрапив під обстріл і спіймав кулю. Слава Богу в бронік! Пишаюся неймовірно. Психи реально", – написала вона на своїй сторінці у соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Пропагандист охлобистін. Фото: Telegram
Пропагандист охлобистін. Фото: Telegram

Для Охлобистіна це трапляється не вперше. Раніше він розповідав, що ледь не загинув на тимчасово окупованих територіях. При чому він був не сам, а всією родиною. Але тоді він не отримав поранення, а лише стрес. Він періодично туди їздить і возить гуманітарну допомогу окупантам, адже щиро вважає їх "визволителями". Цікаво, що сам він говорить, що візити путіністів на окуповані території виглядають як клоунада. І зі сцени не соромиться кричати і призивати інших хотіти війни та вважати цю загарбницьку війну священною.

Нагадаємо портал Знай інформував, пригоди "маленького гвинтика" у пеклі: Юрій Великий розсмішив пародією на зрадника Киву

Раніше на порталі Знай повідомлялося, зрадниця Оксана Байрак розмріялася про повернення до рідної Одеси

Також, наш портал інформував, криваві рублі дорожчі за совість: Жанна Бадоєва замінить Максима Галкіна на головному каналі пропагандистів