У мережі представили офіційний трейлер української романтичної комедії "Смак свободи" відомого режисера Олександра Березаня.

Прем'єра стрічки відбудеться в українському кінопрокаті 7 березня 2024 року. Сюжет фільму розповідає історію молодої дівчини на ім'я Варя, яка переїжджає з маленького містечка до Львова, щоби влаштуватися на роботу своєї мрії – до престижного ресторану міста.

"Смак свободи", скріншот: Youtube
"Смак свободи", скріншот: Youtube

На шляху до здійснення заповітної мети Варя знаходить книгу легендарного українського кулінара Ольги Франка "Перша українська загальнопрактична кухня". Ця знахідка відкриває перед дівчиною дивовижний світ вишуканої автентичної української кухні минулих століть.

У головних ролях знімалися талановиті українські актори: Ірина Кудашова, Ірма Вітовська, Томаш Собчак, Тетяна Малкова, Римма Зюбіна та інші. Крім того, у стрічці з'являться відомі українські зірки у ролі камео – Джамала, Вікторія Маремуха, Алла Костромічева.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Зима буде без світла: тривожний прогноз Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Смак свободи", скріншот: Youtube
"Смак свободи", скріншот: Youtube

Експерти зазначають, що українське кіно за останні роки активно розвивається та завойовує популярність як в Україні, так і за кордоном. Однак чи вийде цей фільм "окупити" себе і привернути увагу глядача — залишається питанням.

Нагадаємо, "наш топ до перегляду": Катерина Осадча поділилася добіркою новорічних фільмів для зимових вечорів

Як повідомляв "Знай.uа", Євген Сморигін з "Дизель шоу" зізнався, що зрадниця Марченка його кума: "Ближче немає"

Знай.ua писав, зірка "Сватів" Анна Кошмал в обіймах сина розповіла про плани на Новий рік