Відома українська астрологиня Яна Тимощук, яка вже робила розклад карт Таро на найнебезпечніші дні грудня в Україні, розповіла, чи побачимо ми "перші дзвіночки" нашої перемоги у найближчому майбутньому. За її словами, у нас є сила та енергія збереження територій.

Все це означає, що попри важкі бої окупантам не вдасться захопити нові території.

Про це Яна Тимощук розповіла у своєму новому ефірі на платформі YouTube.

Яна Тимощук, скріншот: YouTube
Яна Тимощук, скріншот: YouTube

"Ми продовжуємо боротися. Але є й нові енергії, які означають заклик. Тобто мобілізуватимуть нових людей та навчатимуть їх", - заявила Яна Тимощук.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Вона додала, що у найближчі дев'ять місяців можуть бути великі перемоги. Але за умови продовжила експертка, що ми змінимо стратегію.

Яна Тимощук, скріншот: YouTube
Яна Тимощук, скріншот: YouTube

"Нам потрібні нові старі лідери. Зараз ситуація така, що прибравши досвідченіших командувачів, ми отримуємо не зовсім той результат, який нам потрібний. Тому нам потрібно переглянути систему управління та контролю”, - додала астрологиня.

Яна Тимощук уточнила, що окупанти намагатимуться прориватися, але шансів окупувати якісь українські території вони не мають.

"Тобто РФ буде то більше нагнітати ситуацію, то менше, але явних проривів до березня я поки що не бачу", - додала астрологиня.

Нагадаємо, "Переможемо, проллється багато крові": карпатський мольфар відповів, коли закінчиться війна.

Раніше повідомлялося, жодної "Мімози" та горілки: астролог розповів, як слід накрити новорічний стіл.

Також, два дні потужних магнітних бур накриє Землю: коли потрібно бути обережними.