Максим Жорін розповів про найбільшу небезпеку в тилу: "Все працює на руку росії "

Максим Жорін. Фото скріншот Youtube
Максим Жорін. Фото скріншот Youtube

Колишній командир полку "Азов" та заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади майор ЗСУ Максим Жорін "Мосе" вважає, що зараз українське суспільство не об'єднане задля перемоги над ворогом і дуже "розслабилося" порівняно із початком повномастабного вторгнення. Військовий вважає, що зараз увага суспільства спрямована на внутрішніх сварках, яким взагалі не місце під час війни. Він вважає, що цього року ворог отримав перемогу у інформаційній війні, адже українці повелися на "вкиди" русні.

Alyona Alyona зізналася, що їй хочеться ридати через важку хворобу: "Спускається в легені"

Alyona Alyona, кадр з кліпу
Alyona Alyona, кадр з кліпу

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка співає та активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram. Якось Олена Савраненко із сумом повідомила шанувальникам про те, що захворіла і до того ж дуже невчасно. Хоча вона думає про те, що злягла для того, щоб щось перемислити, ніби організм сам сигналізував - настав час відпочити. Також вона розповіла, як протікає хвороба та що вона відчуває.

Українці можуть втратити виплати, необхідні їм для виживання – у чому проблема

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Міністерство з реінтеграції тимчасово окупованих територій України нагадує про необхідність проведення перевірок внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та можливості скасування грошової допомоги їм за результатами таких перевірок. Як зазначається, з серпня поточного року розпочалася масштабна кампанія з перевірок фактичних місць проживання вимушених переселенців. Метою заходу є верифікація обґрунтованості та правомірності отримання щомісячної грошової допомоги від держави.

Студент-мажор напав на воїна ЗСУ через паркувальне місце: встромив ножа у груди

Поліція. Фото: скрін youtube
Поліція. Фото: скрін youtube

Воїн ЗСУ розповів, що його ледь не вбили біля власного будинку на очах дружини. За його словами, він пригнав під будинок квадроцикл, що готувався передати на передову. Придатного місця для паркування він не знайшов, тому став максимально близько до бордюру, щоб залишити місце для проїзду. Втім, таке паркування не сподобалося молодому хлопцю, який слідом заїхав у двір. У вкрай агресивній формі він почав висловлювати невдоволення, поки раптом не вихопив ніж і не спробував ударити військовослужбовця в серце. На щастя, він схибив, а потім спробував влаштувати істерику і благав не викликати поліцію.

Зрадниця Ані Лорак відсвяткувала атаку на Київ плясками із пропагандистами

Ані Лорак. Фото: скрін відео
Ані Лорак. Фото: скрін відео

У ніч з 22 на 23 грудня, окупанти атакували столицю дронами. Один з них потрапив у багатоквартирний житловий будинок, а ще один у приватний. Лише дивом ніхто не загинув, однак було поранено декілька киян. А в росії в цей час на світському заході тих, хто підтримує вбивства українців, розважалася зрадниця Ані Лорак. В той вечір зрадниця засвітилася у компанії з іспанцем – тренером з йоги Ісааком Віджраку на Дні народження російської пропагандистки Альони Жигалової. На захід прийшло багато російських зірок, які підтримують криваву політику путіна та вбивства українців. В той час, як рідні зрадниці стресують під обстрілами росіян, Лорак витанцьовую в обіймах свого коханця.