Олена-Крістіна Лебідь з "Аферистів в сітях" попередила українців про справжніх шахраїв у мережі, які "розводять" безробітних за гроші.

Телеведуча на своїй сторінці Instagram попередила про шахраїв, які шукають "працівників" на фріланс-вакансіях.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Друзі, новий сезон "Аферисти в мережах" закінчено, але аферисти не закінчилися. Тому… УВАГА Дуже поширена афера. Якщо ви у пошуках роботи/фрілансу, то це до вас. - звернулася Олена

Телеведуча розповіла про схему виманювання з українців останніх кревних грошей справжніми нелюдами. Вони пропонують великі зарплати, від яких людина, просидівши без роботи, вже не в змозі відмовитися, і готова платити гроші, навіть "влізаючи" у кредити.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/

Але щоби запрацювала послуга "безпечний договір" – Преміум-аккаунт потрібно купити на два місця, це ще 1000 грн. І далі "роботодавець" відразу кидає вам на ваш обліковий запис цього сайту 27 000 грн! І вам надходить повідомлення, що вивести їх потрібно терміново! Сьогодні до 22:00. Але за правилами сайту, можливе виведення суми – понад 30000 грн. А у вас 27 000 грн в акаунті! І що? Додати 3000 грн. В надії, що за 5 хвилин отримаєш 30 000 грн.

А потім сайт видасть помилку та повідомить: "оскільки у вас немає верифікації, сплатіть повторну комісію - 2000 грн"! Ось десь люди починають розуміти, що це попадало. Так що мотайте на вус і красиві чубчика. - завершує свою розповідь Кріс.

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь опинилася на Мальдівах без нареченого Розенка: "Раз у нас такий дубак...".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь зажадала неприємного слизу у свого нареченого Розенка: " ;Три, якщо великі, своїх мало".