Штурмовик радить готуватися до тотальної мобілізації: "2024 рік буде важчим"

Мобілізація, скріншот: Youtube
Мобілізація, скріншот: Youtube

Начальник служби авіації та протиповітряної оборони 3-ї окремої штурмової бригади Василь Самоваров заявив, що українцям слід підготуватися до можливої ​​тотальної мобілізації наступного року, оскільки 2024 рік буде набагато складнішим, ніж 2022 та 2023 роки разом узяті. Василь Самоваров заявив, що Україна не має достатнього мобілізаційного ресурсу, а також нестачі фінансів для тривалого ведення військових дій. Він також додав, що зрештою всі воєнні дії завершуються переговорами.

Перед святами українці можуть залишитися без грошей: за що банк блокує рахунки

Банківська карта / фото
Банківська карта / фото

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Банки контролюють усі грошові перекази українців. Фінустанова має повне право блокувати платежі, які їй здаються підозрілими і для того, щоб повернути кошти, потрібно витратити багато часу та зусиль. Заблокувати вашу карту може за операції з криптовалютою, або перекази із рахунків, які колись використовувались шахраями. Також більше уваги фінустанови приділяють особам, які працюють у владі та державних установах. Також, дуже ймовірно, що під пильну увагу банку будуть підпадати операції з великою сумою готівки.

Злату Огнєвіч "кинув" на гроші шахрай: зірка скасовує концерту та звертається до поліції

Злата Огнєвич. Фото Instagram
Злата Огнєвич. Фото Instagram

Відома українська співачка та "холостячка" Злата Огнєвіч розповіла про те, що її та музикантів гурту "Скай" ошукав шахрай. Організатор їх виступив зібрав гроші та зник у невідомому напрямку. Злата повідомила, що організатор її концертів, компанія "Star Label", власником якої є Тарас Доненко, вкрав усі гроші за виступи та зник у невідомому напрямку. Тому вона змушена скасувати усі заплановані заходи. Огнєвіч планувала усіма заробленими коштами задонатити на потреби Збройних Сил, однак зараз вимушена їх "вибивати" із афериста. Вона вже написала заяву до поліції.

Встигніть зробити це до 25 грудня: "Київводоканал" попередив усіх споживачів

"Київводоканал", фото Нацполіції
"Київводоканал", фото Нацполіції

Власники квартирних лічильників на воду мають пройти важливу процедуру до 25 грудня. Споживачам нагадали про необхідність передати показники лічильників води. Напередодні свят комунальники закликають зробити це дещо раніше, щоби не перевантажувати канали зв'язку або зовсім не забути. Українцям, які не використовують воду, слід передавати постійні показники лічильника. В іншому випадку водоканал може нарахувати споживання за середнім показником за попередні періоди і виникне хибна заборгованість.

СМС-повістки не за горами? Українцям хочуть розсилати електронні запрошення до ТЦК

Повістка, мобілізація, фото: Знай.ua
Повістка, мобілізація, фото: Знай.ua

В Україні розглядають можливість запрошувати військовозобов'язаних чоловіків до ТЦК за допомогою електронних повідомлень. Про це розповів міністр оборони Рустем Умеров в інтерв'ю. Механізм розсилки електронних повідомлень для військовозобов'язаних вже опрацьовується. Насамперед буде проаналізовано бази даних, поділено інформацію про військовозобов'язаних громадян. Також ведуться роботи на технічними рішеннями, щоб процес працював правильно та був цивілізованим.