Донька відомої української співачки Олі Полякової, Маша задумалася про нові стосунки, та розповіла про свій ідеал чоловіків. Мова, звичайно, пішла про зростання.

Ролик був опублікований на сторінці дівчини у соціальній мережі TikTok, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина публікує кумедні ролики, а також показує своє життя.

Маша Полякова з хлопцем, фото з Instagram
Маша Полякова з хлопцем, фото з Instagram

Якось Маша Полякова звернулася до дівчат, які розбирають для себе високих хлопців, не даючи шансів дівчатам зростом понад 175 сантиметрів.

"Шановні дівчата до 170, залиште нам дівчатам 175+ високих хлопців, навіщо вам той баобаб, а нам потрібно на каблах не бути вищим за чоловіка", - каже дочка Олі Полякової.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

@mashapolyakova1

#viral

♬ have of yall not even big chile - 🆘

При цьому весь ролик супроводжується популярною зараз піснею, в якій співається про великих хлопців. Що з особистим життям у дівчини сьогодні - нікому невідомо, вона тримає це в секреті. Нещодавно стало відомо, що вона розлучилася з хлопцем, який її використовує.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про все це думають.

"Сорі, але мені потрібні хороші гени для своїх дітей 😂";

"Ми теж баобаб хочемо";

"Я з 180 стоятиму осторонь";

"Я 160, люблю ходити на підборах. І хочу, щоб він був вищим. У мене хлопець 180";

"Ніііііі, тільки високі хлопчики";

"А я хочу баобаб";

"Я не за ростом людей вибираю".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Нагадаємо, що 18-річна дочка Полякової потрапила на лікарняне ліжко в Занзібарі: "Хотіла відпочити, але все як ..."

Раніше ми повідомляли, що Маша Полякова розійшлася з хлопцем і назвала причину: брудновикористовував заради популярності .