Мороз дістане навіть кістки: до України мчить крижаний циклон, де температура впаде до -26

Снігопад, скріншот: YouTube
Снігопад, скріншот: YouTube

Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які постійно цікавляться актуальними новинами про погоду, є дуже "холодна" інформація. Незважаючи на те, що на Новий рік в Україні очікується порівняно тепла погода, вже за кілька днів у країну прийдуть сильні морози до -26 градусів. Вже у п'ятницю, 5 січня, в Україні прийдуть сильні морози. На Чернігівщині буде до -21 градусів, а в Карпатах – близько -13-15 градусів. На решті території країни буде від -7 до -10 градусів, а на півдні України – -3-6.

Вода, тепло та електрика: як у 2024 році в Україні зміняться тарифи на комуналку

Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжка за комуналку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

На даний момент в Україні діє фіксований тариф на комуналку, проте з наступного року слід очікувати на перерахунок, наприклад, на електроенергію. Про це стало відомо завдяки інформації від офіційних пресслужб відповідних відомств. Є ймовірність, що у січні ціна на світло зросте на 15%, що становить приблизно 3 гривні за одну кіловат-годину. Однак поки що немає конкретних сценаріїв та планів щодо підвищення ціни. Під час засідання уряду прем’єр-міністр Денис Шмігаль заявив, що тарифи на газ до кінця опалювального сезону залишаються без змін.

Ними зацікавляться поліція і ТЦК: що чекає на українців в новорічну ніч

Погода на Новий Рік. Фото: скрін youtube
Погода на Новий Рік. Фото: скрін youtube

Напередодні Нового року, поліція посилює заходи безпеки по всій Україні. Порушникам громадського порядку загрожують покарання, зокрема це стосується недотримання комендантської години. Про те як каратимуть таких громадян та яке відношення має Територіальний центр комплектування, розповіли в поліції. Про подробиці повідомив заступник начальника департаменту превентивної діяльності Нацполіції Анатолій Серединський. Посилені заходи безпеки будуть введені по всій території країни, а контролюватимуть це 30 тисяч працівників поліції. Також чоловік додав, що такими порушниками цікавитимуться не лише поліціянти, а й наші територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.

"Леви на джипі" потролили телеведучу Машу Єфросиніну за любов до шикарних прикрас: "Медичне золото, яке допомагає від бідності"

Маша Єфросиніна і "Леви на джипі". Фото скріншот з Youtube
Маша Єфросиніна і "Леви на джипі". Фото скріншот з Youtube

Популярну українську телеведучу, блогерку та засновницю благодійного фонду Машу Єфросиніну гостро потролили ведучі шоу "Леви на джипі". Телеведуча намагалася відгородитися від таких жартів, однак їй було ніяково. Леви вчергове нагадали її ставлення до людей, які під час війни не відмовляють собі у дорогих подарунках та брендах. Єфросиніна пояснила, що їй не подобається те, що люди у розпал війни публічно хизуються своїм шикарним життям. Тоді ведучі проєкту сконцентрували увагу на великій золотій каблучці, яку вдягнула Маша.

На кордоні величезні черги, люди стоять більше доби: як прикордонники посили виїзд

Черга на кордоні / фото
Черга на кордоні / фото

Зростання інтенсивності перевірок документів на кордонах України призвело до помітного збільшення черг і затримок як на виїзді, так і на в'їзді в країну. Українці змушені терпляче чекати годинами і навіть днями, очікуючи на можливість покинути кордони країни. Найбільші труднощі пов'язані з новими вимогами представників Територіальних центрів комплектування, спрямованими більш суворі перевірки документів з виявлення можливих підробок. Таким чином, дорослі та діти на знак протесту змушені блокувати дорогу в'їжджаючим. Особи з багатодітним складом сім'ї та інваліди також стикаються з труднощами виїзду через дані перевірки.