Мурат Налчаджіоглу — відомий український і турецький бізнесмен, колишній чоловік Ані Лорак, який якийсь час був одружений з візажисткою Лілією Реус.

Буквально за кілька місяців після весілля, як виявилося, вони розійшлися. Відписалися один від одного в Instagram і більше не мешкають разом. Хоча Налчаджіоглу із дружиною офіційно не підтверджують розставання, але й не спростовують чутки про розрив. А зараз між ними постала нова дівчина. Мурат поділився кількома кадрами, показавши, як відпочиває з дочкою та невідомою красунею.

Мурат Налчаджіоглу, фото: Instagram
Мурат Налчаджіоглу, фото: Instagram

Бізнесмен часто публікує у мережі спільні фото з новими дівчатами. Зокрема, 31 грудня Налчаджіоглу оприлюднив у своєму Instagram у кадрі на тлі прикрашеної новорічної ялинки.

"Без фотошопа", - підписала фотографію дівчина, яка першою виклала фото у Stories.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Налчаджіоглу зробив репост знімку на своїй сторінці, у Stories. У кадрі Мурат обіймає красуню за талію.

Колишній чоловік Ані Лорак, скріншот: Instagram Stories
Колишній чоловік Ані Лорак, скріншот: Instagram Stories

Незабаром виставив ще один кадр. Але вже десь на вулиці. З дочкою, невідомою дамою та ще однією жінкою, на ім'я Валентина. Чи намагається Мурат побудувати з новою дівчиною стосунки — невідомо.

Колишній чоловік Ані Лорак, скріншот: Instagram Stories
Колишній чоловік Ані Лорак, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, колишній Ані Лорак після розставання з Лілією Реус зайнявся екстримом: навіть 12-річна дочка не зупинить

Як повідомляв "Знай.uа", колишній чоловік Ані Лорак Мурат ліг під ніж хірурга - про конфлікт із дружиною Лілією ні слова: "Ніколи не здаюся"

Знай.uа писав, "я жінка": зрадниця Ані Лорак скаржиться пропагандистам на українців