У новорічному випуску передачі "Дорослі дівчатка" відома телеведуча Маша Єфросиніна та співачка Оля Полякова ділилися своїми дитячими спогадами про святкування Нового року.

Маша згадала, що в її дитинстві в Керчі кожен Новий рік проходив по тому самому сценарію, як, можливо, у багатьох у сім'ях. Десь із 30 грудня її мама ставала дуже злою, настрій зникав. Був дефіцит ще за радянських часів, але на новорічний стіл потрібно було приготувати багато всього, до того ж приходили гості.

Маша Єфросиніна. Фото Instagram
Маша Єфросиніна. Фото Instagram

Все починалося з того, що її мама ставала дуже злою приблизно з 30 грудня. Вона була без настрою, бо за радянських часів, часів дефіциту, треба було багато чого приготувати до свята. Адже у них завжди в новорічну ніч були гості.

"Готувалося олів'є, запікається курка, маринувалась курка. Потім вони ще два дні ходили злі вже з татом, бо це все треба було перемивати, а не було гарячої води чи води не було зовсім. І десь 31-го обов'язково приходив Дід Мороз. Від нього смерділо спиртом, він заходив і питав де доньку, - додала Маша Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube

Дід Мороз просив її прочитати віршик. Тим часом Машин тато вів Діда Мороза на кухню накотити. Після цього Маші давали подарунок і всі аплодували їй. Потім знову були гості, всі "смердять" однаковими духами і цей момент був найщасливішим протягом свят.

І в якийсь момент тітки "під хмільком" починали розповідати страшні історії про пологи. Тоді Маша вирішила, що ніколи не народжуватиме.

Нагадаємо, Ірина Сопонару поділилася як вони з нареченим британцем ділять бюджет та витрати: "Він платить мені оренду"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Кріпосна" Наталія Денисенко поділилася подробицями трагедії, що сталася в її родині

Знай.uа писав, Даша Астаф'єва довела, що ще "ого-го", але причина цього не чоловік: "Благодарна дівчатам..."