Співачка-путіністка, яка є уродженкою Києва ностальгує за радянським Союзом разом з Тарзаном, не менш ярим путіністом.

Нещодавно вони вирішили ностальгувати за радянськими часами і опублікували це на своїй сторінці у соціальній мережі.

Наташа Корольова і Тарзан з радянською символікою.Фото: скріншот
Наташа Корольова і Тарзан з радянською символікою.Фото: скріншот

Як стало відомо, у такому вигляді вони зібрались вітати відомого прихильника кремлівської влади - Володимира Винокура. Він активно вихваляє свого господаря - диктатора путіна. На своїй сторінці у соціальній мережі Корольова запостила відео, як вона в костюмі Снігуроньки їде в машині разом зі своїм чоловіком Тарзаном за кермом. Той був одягнений в костюм з радянською символікою – серпом та молотом.

Наташа Корольова і Тарзан з радянською символікою.Фото: скріншот
Наташа Корольова і Тарзан з радянською символікою.Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Наталя Корольова – відома співачка в країнах, які свого часу входили до союзу. Вона народилась та довгий час жила в українській столиці. З початком повномасштабного вторгнення вона не раз висловлювала свою лояльність путінському режиму та всіляко підтримувала його. До слова, її чоловік не менший любитель Путіна. Він на своїй сторінці у соціальній мережі не раз говорив, що пишається своєю країною і її діями.

Наташа Корольова з Тарзаном, фото: Instagram
Наташа Корольова з Тарзаном, фото: Instagram

Про те, чому він до сих пір не в армії, ні слова не сказав. На своїй сторінці у соціальній мережі їй не раз висловлювали невдоволення, адже зрадників ніхто не любить. Проте, хейтерські повідомлення вона ігнорує, демонструючи свою прихильність кремлівському режиму.

Нагадаємо, портал Знай, інформував "Зі мною все норм": боєць "ТРО Маямі Влад Яма" роздратував українців у день страшної трагедії

Раніше на порталі Знай повідомлялося, син путініста Івана "Гойди" Охлобистіна пішов воювати проти українців

Також, наш портал інформував, Ані Лорак вирішила бути не росіянкою, а африканкою, але не вийшло: "Плойку з паяльником переплутала"