Популярна співачка українського походження Ані Лорак, яка зараз живе та будує кар'єру в Росії та модчить про війну, не боїться змінювати сценічні образи.

Однак це не завжди їй вдається, вважають користувачі соцмереж. Зокрема, в ТікТок опублікував відео інтерв'ю Лорак, на якому співачка постає в дивному вбранні і ще дивнішою зачіскою.

Ані Лорак. Фото: скрін відео
Ані Лорак. Фото: скрін відео

У 45-річної виконавиці майже африканські кучері, а голова більше нагадує пухнасту кульбабу. При цьому вона одягнена в коротенькі шортики, колготки-сіточку та блискучий топ, а на ногах – туфлі на величезних підборах, більше схожі на копита.

Ані Лорак, кадр із виступу
Ані Лорак, кадр із виступу

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Таланту практично на нашій естраді немає, а відстою достатньо", "Вважала її адекватною. Одна з небагатьох шоудів справляла приємне враження. Але щось пішло не так ..... Хоча .... ", "Чому якщо жінка дорослішає, то треба оголитися? Намагаються молодість за хвіст утримати? Будь-який вік прекрасний по-своєму. Навіщо, молодою вже не будуть, - обурюються коментатори.

"Варту, хто це?", "Домовик Кузя", "Поні теж коні", "Це хто? і чому красивою треба бути саме так? ", "Плойку з паяльником переплутала, коротке замикання трапилося", "Вона просто любить, коли над нею все іржуть", - жартують інші.

Нагадаємо, що зрадниця Ані Лорак відсвяткувала атаку на Київтанцями з пропагандистами.

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак вже вагітна? Зрадниця України, яка зустрічається з темним красенем здалася з округлим животом.