Українська співачка Тоня Матвієнко нещодавно оприлюднила останнє голосове повідомлення своєї покійної матері – легендарної Ніни Матвієнко. Цей запис став справжнім зворушливим заповітом найбільшої артистки нашому народу.

Дуже складно слухати його без сліз на очах. Адже Ніна Митрофанівна померла минулого року, так і не доживши кілька днів до свого 76-річчя. І в останньому посланні вона щиро зізналася, як хотіла жити далі. Жала, що мало дбала про власне здоров'я, поки ганялася за роботою та заробітком. Адже роки так швидко минули!

"Любила життя, та сама не встигла нажитися", - зазначила вона.

Ніна і Тоня Матвієнко. Фото Instagram
Ніна і Тоня Матвієнко. Фото Instagram

Крім того, співачка назвала себе дитиною України та закликала всіх молитися за нашу країну. Бо наша Батьківщина варта тієї молитви, стоїть найщирішої любові та турботи.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ці щирі та водночас трагічні слова не можуть залишити байдужим жодного українця. Вони звучать як заповіт пам'ятати та берегти своїх легенд, поки вони з нами.

"Моліться за Україну. Я вперше відчула, що я її дитина. Вибач. Якби могла, притисла б до серця всю”, - зазначила Ніна Матвієнко.

Нагадаємо, "не могла зрозуміти, що відбувається": Тоня Матвієнко зізналася, чи засмутила її поява зрадників-"Кроликів" на маминому похороні

Як повідомляв "Знай.uа", куди дивиться чоловік? Тоня Матвієнко подарувала ніжний поцілунок зрілому мачо Павлу Зіброву

Знай.uа писав, "для всіх було шоком": Тоня Матвієнко вперше зізналася про те, як дізналася про смертельну хворобу мами