Схоже, що популярний український ведучий, зірка багатьох розважальних телевізійних шоу Володимир Остапчук, котрий поки не спілкується зі своїми дітьми через велику відстань, не марнує часу. Його молода дружина Катя Полтавська не соромиться показувати відверті фото.
Катя поділилася знімком без білизни та представила свої параметри. Дівчина шоумена Катерина Полтавська поспілкувалася з передплатниками у Stories Instagram.
У соціальній мережі дівчину запитали про її зростання та вагу. І 23-річна Катерина не приховувала свої параметри. Тому розсекретила, що її вага – 54 кілограми, а зростання – 168 сантиметрів.

Stories Каті Полтавської, скріншот: Instagram
Stories Каті Полтавської, скріншот: Instagram

Також дівчина Володимира Остапчука похизувалась фігурою. Вона опублікувала відвертий знімок, де позувала топлес. Це фото Катерина зробила у дзеркалі, прикривши телефоном обличчям.

Stories Каті Полтавської, скріншот: Instagram
Stories Каті Полтавської, скріншот: Instagram

А буквально днями Полтавська чесно зізналася, чи не боїться, що ведучий може втекти від неї – як він робив це зі своїми попередніми дружинами.

"Тільки дурні не розуміють, що для 39-річного чоловіка четверті стосунки за все життя, це нормально. Немов ви у своїх перші. І це у вашому світі лише чоловік може завершити стосунки. Якщо мене щось глобально не влаштовуватиме, то я сама піду. Я не в змозі "останнього шансу", дівчатка. Все в мене буде добре в будь-якому випадку", – вважає Полтавська.