На початку року старшій дочці відомої української співачки Олі Полякової, 18-річній блогерці Маші зробили операцію.

Про це сама Маша повідомила у Instagram-stories. Ще 7 січня вона поділилася з передплатниками, що перебуває у лікарні, а згодом почала публікувати жартівливі ролики з палати.

У цих відео Маша, зокрема, глузувала з хейтерів, які часто критикують її фігуру, кажучи: "Цікаво, що тепер хейтери скажуть про мою фігуру". Також їй було цікаво поділитися скромною лікарняною вечерею.

Маша Полякова, скріншот: Instagram Stories
Маша Полякова, скріншот: Instagram Stories

8 січня з'явилося фото Маші безпосередньо з операційної, де вона виглядала нормально, настрій був позитивний. Згодом дівчина повідомила, що операція пройшла добре і зараз вона відходить від наркозу.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Детальної інформації про причини та сутність операції Маша не надала. Однак наприкінці минулого року, коли Полякова з дочкою відпочивали в Африці, у Маші стався напад жовчнокам'яної хвороби, через яку їй довелося потрапити до лікарні. Отже, найімовірніше, остання операція так чи інакше пов'язана саме з цим.

Найголовніше, щоб дівчина не зіткнулася з серйознішими проблемами зі здоров'ям.

Маша Полякова, скріншот: Instagram Stories
Маша Полякова, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, 18-річна дочка Полякової потрапила на лікарняне ліжко в Занзібарі: "Хотіла відпочити, але все як..."

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова розповіла про друге весілля Тіни Кароль - рада, що без Дана Балана: "Випадаю без трусів"

Знай.uа писав, Маша Полякова накинулася на невисоких українок через те, що вони відбирають у неї хлопців: "Навіщо вам баобаб"