Цієї зими вийде багато серіалів, прем’єри яких прихильники чекали довгий час. Серед них і продовження досить популярних, і римейки всім відомих хітів.

Тож запасайтесь попкорном та дивіться список нових затишних серіалів цієї зими

Містер та місіс Сміт

Це римейк популярного фільму 2005 року випуску з Анджеліною Джолі та Бредом Пітом у головних ролях. Головний посил сюжету: сімейна пара працює кілерами, але одне від одного це приховують.

Містер та місіс Сміт. Фото: скрін Ютуб
Містер та місіс Сміт. Фото: скрін Ютуб

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Одного разу їм замовляють убити один одного, але вони вирішують вбити замовника. У серіалі ж, кожна серія просто буде присвячена різним завданням. Побачити фільм глядачі зможуть вже 2 лютого 2024 року.

Аватар: Останній маг повітря

Цей серіал заснований на популярному мультику. З культовим «Аватаром» Джеймса Кемерона, він не пов'язаний ніяк. Це історія про юного мага, який останній у своєму роду та у ньому починають прокидатись над сили. На платформі Netflix серіал з'явиться вже 23 лютого.

"Аватар: Останній маг повітря". Фото Youtube
"Аватар: Останній маг повітря". Фото Youtube

Ходячі мерці: ті, хто виживає

Після закриття проєкту, продюсерами було вирішено дати другий шанс і вдихнути нове життя серіалу. Головні герої – ті, хто в останніх сезонах набули найбільшої популярності.

"Ходячі мерці: Ті, хто виживає". Фото: скріншот із тизера
"Ходячі мерці: Ті, хто виживає". Фото: скріншот із тизера

Кримінальне минуле

Новий серіал, який не є продовженням минулих частин. Після того, як поступає анонімний дзвінок, пара детективів починає розслідування старої справи. Цей детектив виконаний цікаво та інтригуючи, тож буде цікавим любителям подібного жанру.

Справжній детектив: нічна країна

Шанувальникам цього серіалу довелось чекати на новий сезон цілих п’ять років. В цей раз дія буде відбуватись на Алясці, там буде відбуватись розслідування резонансної справи про зникнення 8 науковців.

Справжній детектив. Фото: скрін ютуб
Справжній детектив. Фото: скрін ютуб

Цікавий факт – розслідування проходить в місці, де ніколи не сходить Сонце. Прем'єри потрібно чекати вже 14 січня.

Нагадаємо портал Знай інформував, буремні 90-ті, старенька "Побєда" та пригоди в Берліні: коли фільм по мотивах повісті Кузьми Скрябіна з'явиться на екранах

Раніше на порталі Знай повідомлялося, новий розділ у Всесвіті: хто очолить наступний фільм "Зоряних війн"

Також наш портал інформував, головна героїня "Один вдома 2" згадала знущання мами та 32 спроби самогубства: депресія "гризла" її роками