Цікаву заяву зробив відомий український продюсер Олег Боднарчук, назвавши популярну співачку Тіну Кароль "білим" , а не сірим кардиналом вітчизняного шоу-бізнесу

Коментуючи чутки про те, що саме Тіна якимось чином перешкоджала поверненню в Україну Ані Лорак перед початком повномасшабного вторгнення, Боднарчук дав цікаву відповідь.

Тіна Кароль, скріншот: TikTok
Тіна Кароль, скріншот: TikTok

"Тіна могла б зізнатися в тому, що вона та її команда грудьми стояли на варті українського шоубізнесу і всіма можливими та неможливими способами не пускали Ані Лорак в Україну", - заявив він.

За словами продюсера, за такі дії Кароль отримала б "плюс" до репутації українців. Ані Лорак, як ви можете пам'ятати, почала активно відвідувати Україну з січня 2021 року. Вона неодноразово з'являлася у Києві, навіть складала пісні українською, а у вересні відбувся її перший сольний концерт в Одесі за останні 7 років.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Ані Лорак, кадр із кліпу
Ані Лорак, кадр із кліпу

Незважаючи на повний аншлаг та українські хіти у репертуарі, цей виступ викликав хвилю критики на адресу співачки через те, що протягом довгих років війни на Донбасі вона заробляла на ринку РФ.

Після одеського концерту Лорак планувала масштабний всеукраїнський тур, але через російське вторгнення він так і не відбувся.

Нагадаємо, у Тіни Кароль мільярдер, а у Наташі Холоденко - Карпачов:блогер розповів про зіркових коханок шоу-бізнесу

Як повідомляв "Знай.uа", ОляПолякова розповіла про друге весілля Тіни Кароль - рада, що без Дана Балана: "Випадаю без трусів"

Знай.uа писав, трохи вправо і видно "черепашку": Тіну Кароль засікли зовсім без одягу, навіть без трусиків