Відома екстрасенс та тарологиня Марія Тиха зробила передбачення щодо особистого життя популярної співачки Тіни Кароль у 2024 році.

Зокрема, вона склала розклад на картах Таро щодо шансів артистки вдруге вийти заміж. Як багато хто може пам'ятати, у артистки були лише одні серйозні стосунки. Її чоловік Євген Огір помер у 2013 році, від раку шлунка.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

На думку Марії, випадання карти "Самітник" свідчить, що Тіна зараз зосереджена на внутрішньому світі і багато приховує від сторонніх.

"Вона багато приховує, не розбазарюється, якщо можна так сказати", - зізнається відьма.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Наступна карта — "Уединитель" — означає, що найближчим часом Тіна Кароль не вийде вдруге заміж. Хоча стосунки із чоловіком можливі.

Тіна Кароль, кадр із кліпу
Тіна Кароль, кадр із кліпу

ЗМІ неодноразово приписували їй романтичні стосунки з іншими відомими чоловіками (Дан Балан, Олександр Попов), проте сама артистка завжди доволі старанно оберігає своє особисте життя від сторонніх очей.

Водночас Тіна часто казала, що мріє про дочку. Якщо доля не зведе її з коханим чоловіком, з яким вона захоче народити ще одну дитину, співачка не виключає варіант усиновлення.

Нагадаємо, у Тіни Кароль мільярдер, а у Наташі Холоденко - Карпачов:блогер розповів про зіркових коханок шоу-бізнесу

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова розповіла про друге весілля Тіни Кароль - рада, що без Дана Балана: "Випадаю без трусів"

Знай.uа писав, трохи вправо і видно "черепашку": Тіну Кароль засікли зовсім без одягу, навіть без трусиків