Пара пенсіонерів з Америки виграла в лотерею 26 мільйонів доларів. Але це не звичайне везіння, а простий розрахунок. Для виграшу вони використовували математику.

За статистикою, шанси виграти у подібну лотерею складають один до 229 мільйонів. Та парочка Джері та Мардж Селбі виявились розумнішими і просто знайшли "лазівку" за допомогою якої виграли справжнє багатство. Про цей випадок розповіли в Unilad.

Джеррі та Мардж Селбі виграли джек-пот. Фото: CBS
Джеррі та Мардж Селбі виграли джек-пот. Фото: CBS

Вигоду вони отримали лише від однієї гри, яку закрили, коли влада зрозуміла, що люди за допомогою неї виграють легкі гроші. Однак пара Селбі встигли нажитись, вигравши рекордних 26 мільйонів доларів.

У грі система влаштована таким чином, що коли джекпот досягає 5 мільйонів доларів і ніхто не вгадує, всі шість номерів переходять до наступного гравця. У Джері був математичний склад розуму, і тому йому було достатньо лише декілька хвилин, щоб розкусити цю унікальну гру.

Популярні новини зараз
Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими
Показати ще

Джеррі та Мардж Селбі виграли джек-пот. Фото: CBS
Джеррі та Мардж Селбі виграли джек-пот. Фото: CBS

Він зробив обчислення і дійшов висновку, що гравець, який дочекався переливу має набагато більші шанси виграти, ніж втратити. Коли вперше був випробуваний цей план, то з 3600 доларів пара заробила 6300. Але ставки підвищувались і вони кожен раз збільшували суму. Навіть попри те, що гра закрилась у Мічігані, вони продовжували грати у Массачусетсі. До того моменту, як лотерея зовсім закрилась, пара встигла поповнити свої статки, тож зажила щасливим та безтурботним життям. До речі, про це зняли навіть фільм, який має назву "Джері та Мардж грають по-великому".

Нагадаємо, портал Знай інформував, літак екстрено посадили після знахідки в туалеті - пасажири не могли в це повірити

Раніше на порталі Знай повідомлялося, американка кинула державну роботу і пішла зніматись у фільмах для дорослих

Також наш портал інформував, відома художниця втомилася перебувати в активному пошуку та вирішила вийти заміж за голограму: спокійний і не потрібно мити посуд