Відомий оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі поділився отриманою інформацією про те, що продюсер та репер Потап, схоже, планує повернутися на російський музичний ринок.

Є така співачка — Ганна Б'янка — білоруського походження. І саме за неї і хоче поборотися Олексій. Він шукає способів реанімувати її кар'єру, бо своїми діями вона лише робить собі гірше.

Потап, фото: Instagram
Потап, фото: Instagram

"Нещодавно вона виступала в Німеччині, люди просто виходили з клубу, щоб її не слухати", - розповідає блогер.

На виступі Б'янка, м'яко кажучи, була не в адекватному стані. Їй на бек-вокалі довелося викликати учасницю "Фабрики зірок" Елізабет. І залишається питанням, як український продюсер хоче це зробити — відкрито показати, що він зрадник України, або ж розпочати таємну співпрацю зі співачкою.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Настя Каменських та Потап, фото: Instagram
Настя Каменських та Потап, фото: Instagram

"Дідусю", як його називає Беспалов, потрібно якось заробляти на пенсію, адже власного лейбла у нього немає, а хочеться й надалі жити на широку ногу. Настя Каменських, своєю чергою, у всіх сенсах намагається бути самостійною. Через це Потап розглядає різних молодих артистів, навіть росіян.

Нагадаємо, "я себе насилувала...": Настя Каменських втомилася мовчати про "важкі" проблем

Як повідомляв "Знай.uа", "і принца знайшла, і доїш діда": блогер звинуватив Настю Каменських у невірності Потапу

Знай.uа писав, "не можу брати відповідальність": син Потапа "забув" про батька в інтерв'ю