У різних соціальних мережах набирає популярності відео з Тіною Кароль та військовим, який вийшов до неї на сцену з квітами.

Це сталося під час концерту у Києві. Виконавиця вирішила трохи поспілкуватися з хлопцем та запропонувати йому "щось більше", хоча у нього, як виявилося, є дівчина.

Василь Тарасенко — 24-річний воїн ЗСУ, родом із селища Велика Писарівка (Сумська область). Він проходить службу у 72-й окремій мехбригаді "Чорних запорожців". Тіна запросила його на каву, попередньо взявши номер телефону, щоб хлопець не зник за лаштунками.

Василь отримав невелику відпустку, тож спочатку з'їздив додому до рідних, а потім із подругою поїхав до Києва, щоб відвідати концерт співачки. Квитків уже не було, але його це не засмутило — він, заради коханої дівчини, був готовий на все. Тому "скористався послугами" перекупів.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

На концерт вони купили два букети, щоб подякувати Тіні Кароль за її талант. Від дівчини співачка прийняла букет "спокійно", а от 24-річного Василя вирішила не відпускати.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Я стояв, мене всього трясло і кидало то в холод, то в піт. Так розгубився! Взагалі, не очікував такої реакції знаменитості на мене та мої квіти, - зізнається воїн.

У результаті Тіна Кароль запросила його на каву і дотрималася обіцянки. Це сталося одразу після концерту, у кафе у Палаці. Дівчина в цей час сиділа в порожньому залі для глядачів і чекала свого коханого, який попередньо попередив її про це, щоб вона не нервувала.

Їм вдалося лише трохи поспілкуватись, бо хлопцю з дівчиною треба було їхати до Одеси. Кароль запитувала про його службу, а потім заявила, що може безкоштовно приходити на її концерти.

Нагадаємо, у Тіни Кароль мільярдер, а у Наташі Холоденко - Карпачов:блогер розповів про зіркових коханок шоу-бізнесу

Як повідомляв "Знай.uа", ОляПолякова розповіла про друге весілля Тіни Кароль - рада, що без Дана Балана: " Випадаю без трусів"

Знай.uа писав, Тіна Кароль перетворилася на карпатського мольфара: "Козел розуміє з півслова..."