Руслана Лижичко, українська співачка та володарка перемоги на Євробаченні у 2004 році, зіткнулася з неприємною ситуацією, ставши жертвою концертного шахрайства.

Зірка планувала повернення на сцену з туром "Дикі Танці". 20 років перемоги, але опинилася у пастці несумлінних організаторів, які підставили не лише її, а й кількох інших відомих виконавців.

На своїй офіційній сторінці в Instagram Руслана розповіла подробиці події. Виявилось, що Тарас Доненко, організатор трьох шоу, включаючи виступ Лижичка, зник і не виходить на зв'язок.

Руслана Лижичко. Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko/
Руслана Лижичко. Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko/

Ця подія змусила співачку та її команду переглянути плани, і шоу тепер переносяться на нові дати, які будуть оголошені пізніше.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

"Я не знаю, що трапилося з людиною, яка звернулася до нас з пропозицією зробити великі концерти в Києві, Одесі та Львові, але констатую факт, що з 2 листопада і до сьогодні вона так і не вийшов. Концерти не скасовуються, вони відбудуться у нові дати, які ми оголосимо згодом”, — написала Руслана.

Цей інцидент став серйозним розчаруванням для співачки та її шанувальників, виходячи із коментарів у соціальних мережах.

Нагадаємо, тисячі українців уже втратили гроші: людей застерегли від популярної афери

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь опинилася на Мальдівах без нареченого Розенка: "Раз у нас такий дубак..."

Вам буде цікаво дізнатися, Злату Огневич "кинув" на гроші шахрай: зірка скасовує концерт і звертається до поліції