Відомий український астролог Дмитро Уранус визначився з гороскопом найближчим часом для нашої країни, і зміг з'ясувати, що нас може чекати найближчим часом. За словами Урануса, у країні ситуація буде дуже напруженою до 10 лютого.

Про це стало відомо завдяки новому прогнозу від Дмитра Урануса в одній із соціальних мереж.

Обстріл Києва російськими окупантами, скріншот: YouTube
Обстріл Києва російськими окупантами, скріншот: YouTube

"Сьогодні відбувся Молодий місяць у Козерозі, поряд із планетою Плутон, у 8 руйнівному астрологічному секторі карти місяця для Києва. Дана карта дає Україні важкий прогноз на найближчі 30 днів, до 10 лютого. Це поганий час для фінансово-економічної ситуації, а також загрожує посиленням масштабних ударів та безліччю руйнувань у країні. Потрібно протриматися цей місяць”, - написав Уранус у своєму Telegram-каналі.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага
Показати ще

Він додав, що ворог може завдати удару по енергетичних об'єктах в Україні під час точного сполучення транзитних Місяця та Плутона. Це поєднання відбудеться вранці 12 січня. Час впливу аспекту з 3 ночі до 6 ранку включно.

"Виходячи з астрологічного символізму планет, потрібно приділити особливу увагу захисту атомних електростанцій, трансформаторів та інших енергетичних об'єктів, пов'язаних із впливом планети Плутон. Також можливі великі руйнування в житловому секторі, оскільки житловими будинками управляє Місяць", - додав астролог.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Якщо врахувати другу хвилю сильних холодів, що наближається, в найближчі 2-3 дні, то, продовжив експерт, ймовірність ударів стає ще більшою.

"По регіонах є небезпека для Києва, Запоріжжя, Дніпра, Павлограда, Харкова, Хмельницької області. А також для Одеси, Миколаєва, Черкас. Попередньо хочу сказати, що наступний небезпечний аспект спостерігатиметься близько 18 січня, коли транзитний Марс пройде Ураном карти України. Не ігноруйте сигнали тривоги! Бережіть себе", - підсумував Уранус.

Нагадаємо, якщо дружити, то тільки з ними: 3 знаки Зодіаку, які ніколи не залишать "своїх людей".

Раніше повідомлялося, "Може забрати життя багатьох": екстрасенс пояснила, чи готова росія до використання ядерної зброї.

Також, золоті гори, звершення на роботі та нові люди: кому зірки приготували шалений успіх у першому півріччі нового року.