Пара пенсіонерів "зламали" систему та виграли 26 мільйонів: шанс був один на майже чверть мільярда

Пенсіонери / фото
Пенсіонери / фото

Пара пенсіонерів з Америки виграла в лотерею 26 мільйонів доларів. Але це не звичайне везіння, а простий розрахунок. Для виграшу вони використовували математику. За статистикою, шанси виграти у подібну лотерею складають один до 229 мільйонів. Та парочка Джері та Мардж Селбі виявились розумнішими і просто знайшли "лазівку" за допомогою якої виграли справжнє багатство. Вигоду вони отримали лише від однієї гри, яку закрили, коли влада зрозуміла, що люди за допомогою неї виграють легкі гроші. Однак пара Селбі встигли нажитись, вигравши рекордних 26 мільйонів доларів.

Ризик обвалу гривні в 2024 році: експерт розповів, чи потрібно готуватися до найгіршого

Обмін валют. Фото: Youtube
Обмін валют. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Повномасштабна війна триває і дуже впливає на курс гривні. Чи можливий у 2024 році серйозний обвал національної валюти, розповів дилер департаменту глобальних ринків ОТП Банку Антон Курінний. Завдяки вдалим діям Національного банку українська валюта досі не досягла позначки 40 гривень за долар. Курс, хоч і зріс, але коливання вдалося пом'якшити. Антон Курінний зазначив, що найсерйозніші стрибки валюти спостерігалися в останньому кварталі 2023 року, то регулятор стабілізував ситуацію. Певну стабільність НБУ підтримуватиме і надалі.

З кожної квартири по 320 грн: українцям пояснили, яким буде новий платіж за газ

Лічильник газу, скріншот: YouTube
Лічильник газу, скріншот: YouTube

Розмір платежу залежатиме від будинку та кількості газового обладнання у ньому. Важливо розуміти, що платити доведеться за технічне обслуговування газових мереж, що знаходяться усередині будинку. Дізнатися суму обов'язкового платежу може кожен співвласник багатоквартирного будинку. Оператори газорозподільних мереж (філії Газмережі, а також міськ- та облгази) оприлюднили орієнтовну вартість ТО. Графіки його проведення в кожному будинку зараз формують. Знайти свою адресу ви можете на сайті свого Оператора ГРМ. Так, наприклад, у Київській області середній платіж з технічного обслуговування газових мереж із квартири складе 320 грн.

Збої в банкоматах ПриватБанку: українці не можуть отримати готівку

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Українка через несподіваний збій не змогла отримати готівку, яку знімала через банкомат ПриватБанку. Про це вона розповіла у своєму відгуку на порталі "Мінфін". За словами українки, вона знімала кошти з картки в банкоматі ПриватБанку. Спочатку пристрій довго відраховував купюри, а потім на екрані з'явилося повідомлення про помилку. Через несподіваний збій гроші отримані не були, але з рахунку успішно списалися. Як стверджує українка, після звернення до служби підтримки їй не змогли допомогти, аргументуючи тим, що має картку іншого банку.

Адвокат пояснив, чи мають право зупиняти на мобільних блокпостах

Блокпост, скріншот: YouTube
Блокпост, скріншот: YouTube

Наприкінці 2023 року жителям столиці повідомили про те, що по місту та області в рамках заходів безпеки, розгорнуть мобільні блокпости, на яких будуть перевіряти автомобілі та документи. Не виключається також присутність на них представників ТЦК, які можуть вручити повістку. Як виявляється, такі блокпости можуть створюватися лише в рамках оперативних планів правоохоронців і лише за визначеними у законі підставами. Адвокат також пояснює, що такі оперативні заходи можуть проводитись тоді, коли на територіх нашої країни виловлюють ДРГ, яка планує вчинити теракт.