Геніальна співачка Тейлор Свіфт, яка не припиняє ставити світово рекорди, нещодавно поставила ще один.

Зараз співачка продовжує свій легендарний Eras Tour, в якому виконує легендарні пісні з усіх своїх альбомів. Паралельно з цим красуня встигає будувати стосунки з футболістом Тревісом Келсі.

Тейлор Свіфт та Тревіс Келсі, фото з соцмереж
Тейлор Свіфт та Тревіс Келсі, фото з соцмереж

Нове досягнення Тейлор Свіфт стосується саме їх концертного туру, а точніше - фільму-концерту, який транслювався в кінотетрах багатьох країн, в тому числі і в Україні.

"Тейлор Свіфт: The Eras Tour" – американський фільм, що задокументував концертний тур співачки і вийшов у прокат по всьому світі в жовтні 2023 року. За касовими зборами він обійшов усі концертні стрічки популярних музикантів, включаючи фільм «Майкл Джексон: Ось і все», пише Variety.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Тейлор Свіфт, кадр із виступу
Тейлор Свіфт, кадр із виступу

Неймовірний успіх фільму пояснюється тим, що Свіфт уклала безпрецедентну дистриб’юторську угоду напряму з мережами кінотеатрів AMC та Cinemark, минаючи кіностудії. Така нестандартна стратегія викликала великий резонанс у пресі: журналісти та представники індустрії високо оцінили рішення Свіфт співпрацювати безпосередньо з кінотеатрами. Вже в перший день фільм зібрав у США рекордні 37 млн дол. А станом на 27 листопада 2023 року його касові збори склали понад 250 млн доларів. Отже не дивно, що The Eras Tour потрапив до Книги рекордів Гіннесса як найкасовіший концертний фільм у світовому прокаті.

Концертна стрічка Тейлор Свіфт також зібрала 92,8 мільйона доларів у Північній Америці й 30,7 мільйона доларів за кордоном.

Тейлор Свіфт, кадр із виступу
Тейлор Свіфт, кадр із виступу

Нагадаємо, що кішка Тейлор Свіфт стала пухнастим мільйонером: заробила $97 млн ​​і "взула" нового хлопця господині.

Раніше ми повідомляли, що Тейлор Свіфт скоро вийде заміж? Тревіс Келсі отримав благословення від батька співачки.