17 січня відома українська актриса Ольга Сумськарозмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook звернення до шанувальників із проханням про допомогу.

Як виявилось, їй знадобилася термінова невідкладна медична допомога. Як зазначила Ольга, вона перебуває у столиці Угорщини Будапешті та потребує госпіталізації у зв'язку з різким погіршенням стану здоров'я.

Ольга Сумська. Фото Instagram
Ольга Сумська. Фото Instagram

"Друзі, мені терміново потрібна допомога в Будапешті сьогодні ввечері та вночі! Можливо, порадите лікаря чи клініку, які врятували б крапельницями після отруєння чи збою шлунково-кишкового тракту (шлунково-кишкового тракту)?", - запитує вона.

Інших подробиць про обставини актриса повідомляти не стала, обмежившись проханням допомогти знайти медичний заклад у Будапешті, де їй могли б надати кваліфіковану медичну допомогу.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Ольга Сумська. Фото: instagram.com/olgasumska/
Ольга Сумська. Фото: instagram.com/olgasumska/

Користувачі в коментарях не всі, але деякі вирішили "повчити" Ольгу Сумську. Їй сказали, що перед поїздкою обов'язково потрібно оформляти страховий поліс туристичний. Акторка зізналася, що так вони й зробили.

"Так у чому проблема? Навіщо шукати самостійно лікаря? Телефонуйте, там вам допоможуть – безкоштовно всі організують", - розповідає користувач.

Ольга Сумська, скріншот: Facebook
Ольга Сумська, скріншот: Facebook

Нагадаємо, АніЛорак з бійцями ЗСУ викликала фурор серед росіян: "Танки не купує, але..."

Як повідомляв "Знай.uа", "не буду з людиною, яка зрадила...": Соня Морозюк розірвала заручини із сином Гринкевича

Знай.ua писав, переможниця "Холостяка" Даша Ульянова розповіла, які у неї проблеми в житті: "Я товста"