Скандал із родиною Гринкевичів та художницею Сонею Морозюк не тільки не вщухає, а й набирає обороти. Дівчина намагається себе відбілити та прикидається "святошею", однак до Романа Гринкевича вона зустрічалася із впливом політиком, який не тільки її утримував а й зробив її популярною.

Про це розповідає український блогер Богдан Беспалов, посилаючись на інсайдерські джерела.

Соня Морозюк. Фото: скрін youtube
Соня Морозюк. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що після того, як "запахло смаженим" і за її нареченого всерйох взялись правоохоронні органи, Соня заявила, що розриває заручини, а прикраси, які їй подарував Гринкевич - продасть на користь ЗСУ.

Цікаво, що такий пост художниця опублікувала саме у той день, коли ДБР оголосила Романа Гринкевича у розшук.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Раніше Безпалов розповідав про те, що до сина скандального бізнесмена Морозюк крутила роман із впливовим політиком на 15 років старшим, який дуже допоміг Соні зробити ім'я.

Богдан Беспалов. Фото: скрін відео
Богдан Беспалов. Фото: скрін відео

Однак блогеру надіслали ще більш ексклюзивну інсайдерську інформацію.

З'ясувалось, що її колишнім коханим був замміністра економіки Віталій Кондратьєв і різниця у віці у них не у 15 років, а у 13.

"Цей міністр був замішаний у корупції на кожному місці, де він працював. Про це писали неодноразово, однак знову призначали на посади. Його брат "волонтер", засновник Фонду "Support Ukraine". Відомо, що брати дуже добре себе почуваються у розпал війни. Брат Клндратьєва літає закордон під приводом "волонтерства"", - зачитує ексклюзив Беспалов.

Тобто дівчина ніяка не "святоша", а чудово все розуміє та зустрічається із впливовими чоловіками ніяк не через кохання.

Нагадаємо, любить пілотки та відпочинок в окупованому Криму: скандальні подробиці про артистку, яка знущалася над жителями Скадовська

Раніше ми писали про те, що до Гринкевича скандальна художниця Морозюк зустрічалася з впливовим "папіком", – блогер

Також, хто така художниця Соня Морозюк: "Мільйони доларів оборони були вкладені в дівчину"