У найближчий час українців чекає складний період. Положення зірок вказують на сильні повітряні атаки ворога та його наступ на фронті. Окрім того, зараз пік активності колаборантів.

Про це розповів астролог Дмитро Уранус в коментарі "УНІАН".

Він зазначає,що з 22 по 25 січня транзитний Марс проходить з'єднання з Нептуном в 12 секторі карти, яке несе нашій країні руйнування.

Окрім того, у цей час нас чекають удари по важливій інфраструктурі.

Війна Фото: скриншот з відео
Війна Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

"Є небезпека для портової, військової та секретної інфраструктури, для нафтогазової промисловості, сховищ палива та боєприпасів, для медичної інфраструктури. Можуть бути зради і злив інформації ворогам. Дуже висока активність колаборантів", - попереджує Уранус.

Астролог повідомляє, що у період з 24 по 28 січня ворог може атакувати дронами і ракетами. Також положення планет вказує на те, загострення на фронті та втрати із нашої сторони.

"Дуже ймовірні нові активні наступальні дії ворога і "м'ясні" атаки. Потрібно бути готовими до можливого загострення і втрат", - зазначив Дмитро.

Війна в Україні пошкодила тисячі будинків
Війна в Україні пошкодила тисячі будинків

Так само негативну енергетику мають 28-29 січня, адже у цей час транзитні Марс і Меркурій пройдуть висхідним місячним вузлом карти України.

Цей період може також сигналізувати про серйозні повітряні атаки окупантів.

Астролог додав, що по завершення цих дат, низка напружених аспектів Марса найближчим часом закінчується і ситуація буде більш стабілізованою.

Нагадаємо, портал Знай, інформував "Екстрасенсів просто немає": відомий український режисер розповів правду про популярні шоу

Раніше на порталі Знай повідомлялося, карпатська мольфарка розповіла про те, чи скоро помре кривавий диктатор: "За майже 25 років він зібрав..."

Також, наш портал інформував, наближається щось темне: екстрасенс дала моторошний прогноз на січень 2024 року