Фітнес-тренер Марина Боржемська, колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, який знайшов собі нову жінку, відверто поділилася власною історією про складне материнство.

У неї відбулося три викидні під час перших вагітностей... жінка зізнається, що тоді відчувала нестерпну провину та біль. Їй було важко говорити про це навіть із найближчими – батьками та чоловіком. І це зрозуміло, це особистісна трагедія, з якою складно змиритися. Через це Марина намагалася зайняти себе роботою, хоча сумні думки все одно поверталися.

Марина Боржемська, фото з Instagram
Марина Боржемська, фото з Instagram

Втім, вона завжди знаходила сили поділитися переживаннями, поплакатися в плече. І теж шукала вихід – консультувалася із кваліфікованими лікарями. Зрештою, подружжю вдалося з'ясувати генетичну причину невдалих вагітностей.

"Я говорила, що я ображаюся на інших жінок, у яких все добре. Я говорила чесно і відверто. І я шукала шляхи вирішення питання - якісних лікарів. І всередині постійно був страх. І я себе дорікала себе за те, що я винна", - зазначає вона.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Найбільш травмуючою для Марини була остання втрата, адже вагітність перервалася на пізньому терміні. Вона вже відчувала життя дитини, знала її стать. Але довелося пройти через страшну процедуру видалення плоду.

Марина Боржемська, фото з Instagram
Марина Боржемська, фото з Instagram

Із четвертої спроби Боржемській вдалося виносити сина. А потім народити і дочку. Тому, незважаючи на біль втрат, її материнська мрія справдилась.

Нагадаємо, "дуже боляче": Даша Астаф'єва зізналася, що вже півроку серйозно хворіє

Як повідомляв "Знай.uа", був замішаний у корупції на кожному місці, де працював: блогер назвав політика, з яким зустрічалася Морозюк

Знай.ua писав, Катю Нікітіну з "Жіночого кварталу" перекосило, українці завмерли: "Коли в Кривбас?"