Марина Боржемська – успішна фітнес-тренерка та ведуча, вперше розповіла про аб’юз у стосунках з колишнім чоловіком - Вячеславом Узєлковим.

Вона прожила з боксером у шлюбі 22 роки та народила йому 2 дітей. За зізнанням самої Марини, більшість часу був аб’юз. Знущання зі сторони Вячеслава, були не фізичними, а мороальними. Подробицями цих стосунків, жінка поділилася в інтерв'ю "Слава+".

Марина Боржемська, фото: instagram.com/uzelkova.marina
Марина Боржемська, фото: instagram.com/uzelkova.marina

За її словами, він використовував різноманітні маніпуляції, щоб втримати її у стосунках.

"У мене аб’юзинг був більше не в тому, щоб підняти руку. Це моральний аб’юзинг. Це якась моя жертовність, це відповідальність за це: "а що він без мене буде", "як він без мене". Я ж то живучи з людиною на одній території , яка знала, які струни натиснути в моєму серці, у моїй душі, що мені потрібно сказати, щоб я не зібрала речі і не пішла. Зманіпулювати своїм здоров’ям, дитинством поганим, тим, що окрім мене нікого в житті більше нема, нема на кого покластися", – розповіла вона в інтерв’ю.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Марина Боржемська з дітьми, фото з Instagram
Марина Боржемська з дітьми, фото з Instagram

За її словами, вона остаточно зрозуміла, що з ним жити не хоче, після народження сина Роберта. Але тоді не наважилась піти через раптову хворобу Узєлкова. Коли в нього стався інсульт, вона просто не змогла його кинути у біді. Жінка говорить, що ніколи б не вчинила так з людиною, навіть якщо почуттів вже зовсім не було. Тож вона пішла після того, як чоловік оправився після інсульту та повністю повернувся до повноцінного життя.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Марина Боржемська пояснила, чому не знайшла собі партнера, як Узєлков після розлучення: "Не сумно"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, В'ячеслав Узєлков знайшов собі нову дружину після скандалу з Боржемською та невдачі перед 24 лютого: "Нарешті"

Також наш портал інформував, більше вітамінів, а хліб та алкоголь - виключити: Марина Боржемська розкрила секрети харчування навесні