Колись в Україні блогерка та телеведуча Регіна Тодоренко була дуже популярною, багато хто з телеглядачів любив дивитися на те, як дівчина з'являється в нових епіходах "Орла і Решки". Проте в одну мить все змінилося, коли Регіна вирішила бути "російською".

Колишня агентка з піару Катерина Пріміна раніше співпрацювала з Регіною Тодоренко. Водночас днями вона потролила співачку-зрадницю, яка продовжує жити в Росії, незважаючи на війну в Україні. Колишня менеджер назвала ведучу "Орла та Решки" безпринципною. Крім того, додала, що Тодоренко все одно в якому лайні зніматиметься.

Про це стало відомо завдяки коментарю та листуванню, яке було у Пріміної в мережі Instagram.

Регіна Тодоренко, скріншот: Telegram
Регіна Тодоренко, скріншот: Telegram

Катерина продовжує отримувати запрошення від російських ЗМІ, які прагнуть залучити Тодоренко до своїх програм. Нещодавно телеканал "360" запросив ведучу на своє ранкове шоу "Зірка в халаті".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Діалог Катерини Пріміної, скріншот: Instagram
Діалог Катерини Пріміної, скріншот: Instagram

"Запускаємо нову ранкову програму "Зірка в халаті" – інтерв'ю із зірками, добре, весело, без політики", – написала росіянка Євгенія.

Регіна Тодоренко, скріншот з відео
Регіна Тодоренко, скріншот з відео

У відповідь на це Пріміна написала: "Ми обговорили з Регіною вашу пропозицію про шоу, і вона б дуже хотіла взяти в ньому участь. Але є маленьке "але". Якби ваше ранкове шоу називалося "вагіна в халаті", то ця безпринципна ре (Ва)гіна погодилася б і безкоштовно. Їй п*х в якому лайні зніматися".

Нагадаємо, відомий український музикант з'явився перед камерою у російській формі: у живих вже може і не бути.

Раніше повідомлялося, що українцям вдалося скасувати виступ путініста Нурлана Сабурова на Кіпрі.

Також, українці накинулися на зрадницю Тодоренко, яка гріє боки на Сейшельських островах: "Тобі не проститься!".