Відома українська виконавиця та фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, яка не виступила на "Євробаченні-22" через скандал із Кримом, частенько розміщує свіжі пости для фанатів у Instagram.

Аліна Паш показала чарівний сімейний момент із батьками, які мешкають у західній області, майже у серця всієї України – Карпатських гір.

Аліна Паш, фото: Instagram
Аліна Паш, фото: Instagram

Артистка обійнявшись з батьком і поряд з мамою, сидячи біля каміна, що зігріває, виконала пісню "Дякую" гурту Океан Ельзи.

Все це виглядало дуже зворушливо та по-домашньому. Також співачка зізналася, що пісні біля каміна стали традицією, якої вони дотримувалися в моменти відключення світла. Батьки на відео мелодійно підспівували доньці.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Коли вимикають світло, ми із зарядженими павербанками та телефонами влаштовуємо караоке біля вогню;) Вдома ❤️ Любооовь!" - Написала вона.

Аліна Паш із сім'єю, скріншот з відео
Аліна Паш із сім'єю, скріншот з відео

Шанувальників дуже зворушив сімейний вечір знаменитості, зокрема артиста Антона Вельбоя та його колегу LAYAH.

Коментарі - instagram.com/alinapash/
Коментарі - instagram.com/alinapash/

Нагадаємо, що співачка Аліна Паш оголила груди перед українцями "заради грошей": "Спереду сексі, давай ще корму зацінимо" .

Раніше ми повідомляли, що "Страшні речі навколо відбуваються" : Аліна Паш розповіла про домагання трьох п'яних чоловіків.

Також стало відомо, що Аліна Паш заспівала про українців, у яких з початку війни прокинулися віра та єдність: "Велика родина".