Українська спортсменка, чемпіонка зі стрибків у довжину Марина Бех-Романчук із Хмельниччини, яка стала відома після виступів на олімпіадах, а також після зйомок кліпу гурту "Антитела", часто тішить око своєю підтягнутою фігурою.

Однак круглі "сталеві" булочки її сідниць і кубики преса не з'являються у Марини за помахом чарівної палички.

Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram
Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram

Їм передує годинник спортивних тренувань і досягнутої поставленої мети. Якось Марина вирішила показати кілька кадрів зі спортзалу, щоб підвищити у шанувальників рівень емпатії, прокачати "мотивацію" займатися у тренажерному залі.

Трохи фотографій та мотивації зі спортзалу - написала Марина Бех.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На кадрах Марін виконує потужну вправу, яка називається "Супермен". Суть її в тому, щоб лежачи на животі відірвати ноги та плечі від підлоги, намагаючись утримати позицію. Ця вправа акумулює багато м'язів, і відмінно "прокачує" спину та попу спортсменки.

Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram
Марина Бех-Романчук. Фото: Instagram

"Булочки зі сталі", "Найстрашніші жінки в Instagram", "Надправте мені цю публікацію", "Вправи Супермена", "Це дуже мотиваційно" , - написали шанувальники.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що чемпіонка Марина Бех стала зовсім дорослою у міні та без білизни: красиво до непристойності.

Раніше ми повідомляли, що Марина Бех-Романчук поманила напівголими ніжками перед тим, як виїхати: "Зайві слова".

Також стало відомо, що чемпіонка Бех-Романчук запропонувала "позаполітикам" поїхати до Бахмута перед Олімпіадою.