Олег Кензов – український співак, який став відомим завдяки участі у талант-шоу "Україна має талант" та "Х-фактор", обурив мережу своїм концертом. Зовсім недавно він втрапив у черговий скандал. У Варні, що у Болгарії, він влаштував концерт з російськомовними хітами.

Відео з вечірки, з'явилися в соцмережі артиста та в його прихильників. Для Кензова втрапляти у мовні скандали не вперше. Він дозволяє собі одночасно на концертах співати пісні українською та російською. Так, у Болгарії, відразу після пісні "Я не здамся без бою" відразу заспівав пісню "Я люблю тебя до слез" Олександра Сєрова. Чи в курсі Святослав Вакарчук стосовно виконання його пісні – питання риторичне.

Олег Кензов. Фото: скрін відео
Олег Кензов. Фото: скрін відео

Для музиканта сидіти на двох стільцях досить характерно. Після повномасштабного вторгнення він покинув Україну.

На даний момент невідомо, де він знаходиться. Але періодично у своїх соціальних мережах він позиціонує себе як українця, але на своїх концертах віддає перевагу спілкуванню російською мовою.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Олег Кензов, фото: Instagram
Олег Кензов, фото: Instagram

До слова його за це не раз критикували, адже таку поведінку розцінюють як меркантильність – страх втратити російську аудиторію. Українці періодично нагадують йому, що коїться в Україні, поки він розважає путіністів. Однак на ці коментарі співак нічого не відповідає.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, куди подівся "співак-добровольець" Кривошапко після 2022 року: навіть не приховує, що не краще Потапа та Влада Ями

Раніше наш портал інформував, "Досить веселитися, їдь до Авдіївки": зірці "Х-Фактора" Кензову нагадали, що відбувається в Україні, доки він "не бачить"

Також, портал Знай повідомляв, ведучий Слава Дьомін "присвоїв звання чмоні тижня Олегу Кензову: все через російськомовні пісні в Європі