Популярна українська співачка, волонтерка та телеведуча кулінарного шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва відверто розповіла українцям про стосунки із аб'юзером. Блогерка закликала дівчат любити себе і вибиратися із цього замкненого кола.

Свої болем вона поділилась на своїй сторінці в Instagram.

Публікацію дівчина доповнила відвертими фото у звабливій сукні, яка підкреслювали її принади та струнку фігуру.

Даша на кадрах руками прикриває свої груди, однак не виглядає вульгарною.

Даша Астаф'єва. Фото Instagram
Даша Астаф'єва. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Артистка розповіла про власний досвід стосунків із аб'юзером. Дівчина зізнається, що таке спілкування не тільки не приносить радість у наше життя, а й тягне нас на дно, щоб ми не робили для коханої людини.

"Я знаю, як це жити з чоловіком, який себе не поважає. Ти, як жабеня, варишся в маслі чужої напруги. Спочатку закохуєшся в людину, яка, як і будь-яка, має свої комплекси, тріщинки і нерівності. "Всі ми люди, всі з минулим", - справедливо думаєш ти, тому і сама притягла свій багаж дивного досвіду в нові стосунки. Але, буває, з часом ти помічаєш, що тріщинки - це дійсно прірва, в яку зливається і твоя енергія, а нерівності - пагорби, через які ти повинен продиратися кожен день", - розповідає Астаф'єва.

Даша зазначила, що ми закохуємося у людину, яка не поважає себе, а як наслідок і не буде поважати свою кохану і оточення.

Даша Астаф'єва. Фото Instagram
Даша Астаф'єва. Фото Instagram

Однак замість того, щоб вийти із нещасливих відносин, жінки починають все тягнути все на своїй спині, однак від цього ставлення до неї лише погіршується.

"Він бачить, що ти сильніша, спритніша, добріша, що ти маєш ресурс на двох, і починає ненавидіти себе сильніше за слабкість, а тебе — лупити макогоном за силу. Йому хочеться, аби ти спустилася до його рівня й не демонструвала альтернативну поведінку. Виходить замкнене коло: чим більше ти докладаєш зусиль до стосунків, тим гіршими вони стають. Ти починаєш вірити кривднику", - описує аб'юзивні стосунки Даша.

Артистка підкреслює, що у таких відносинах варто попросити допомоги у інших, які знали якою ти була до цих стосунків.

"Стосунки у всіх різні. Але коли тобі здається, що ти нещаслива у своїх, зазвичай тобі не здається. Хочу, аби кожна сильна дівчинка це почула", - звернулась до всіх українок Астаф'єва.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва показала, якою бешкетницею була в дитячі роки: "Дуже любила грати з...".

Раніше повідомлялося, "Дуже боляче": Даша Астаф'єва зізналася, що вже півроку серйозно хворіє.

Також, Даша Астаф'єва "розмазала" всіх, хто боїться "страшних картинок" війни: "Ідіть на *уй".