Відомий український виконавець Макс Барських, який нещодавно зізнався про мрії створити сім'ю, дав велике та відверте інтерв'ю Сергію Суханову, в якому розповів, як його змінила війна, кого він зміг пробачити і який тиск відчував з боку Росії через свою позицію.

Артист зізнається, що на початку повномасштабного вторгнення попрощався зі сценою та своїм життям, не розумів, що буде далі і отримував погрози.

Інтерв'ю вже доступне для перегляду у мережі YouTube.

Макс Барських у Суханова, скріншот: YouTube
Макс Барських у Суханова, скріншот: YouTube

"Я попрощався не тільки зі сценою, а й зі своїм життям. Музика і сцена - останнє про що я думав. Я думав про людей, які гинуть від ракет, якими росія атакувала кожне місто. У мене було багато загроз з росії: від політиків, ФСБ У мене була певна позиція, яку висловлював, намагався певним чином залучити росіян, щоб ми разом припинили цей жах, але з кожним днем ​​я розумів, що ми говоримо різними мовами, і ми різні люди. то до кінця нести правду і впливати на людей, щоб зупинити війну", - сказав Барських у розмові з Олексієм Сухановим у його авторському проекті "Говорить Суханов".

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Артист зізнається, що зараз має деякі страхи. Головний із них — позбавити життя іншої людини.

"Я зараз не зі зброєю, але я намагаюся допомогти всім, хто наважився взяти його. Але для себе внутрішньо я розумію, що я не зможу далі існувати, якщо усвідомлюватиму, що забрав життя у людини", — зізнався співак.

Макс Барських у Суханова, скріншот: YouTube
Макс Барських у Суханова, скріншот: YouTube

Він також поділився подробицями свого дитинства та непростих стосунків із батьком, якого довго не міг пробачити.

"У мене була складна ситуація в плані сім'ї, але я розумію і свою маму, і тата, чому це сталося. Передано з покоління в покоління навички, у них не було інтернету, щоб почитати книги, як виховувати дітей, не без рукоприкладства це було Але я давно відпустив усі образи, які були з приводу стосунків з мамою чи батьком. Моїм батькам було складно, мамі потрібно було виховувати двох дітей, і вона могла зірватися", - розповів Макс.

Незважаючи на все, він не тримає образ. Навіть з огляду на те, що з батьком він спілкувався раз на півроку, навчився жити без його підтримки.

Нагадаємо, "Це взагалі що?": Надю Дорофєєву ввели у ступор питанням про контакт із Дантесом.

Раніше повідомлялося, Лобода, Дядя Жора чи Полякова: скільки коштує замовити собі зірку на Новий рік.

Також переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин приголомшив визнанням про проблеми зі здоров'ям.