У відвертому інтерв'ю Youtube-каналу "Люкс ФМ" відомий український співак народний артист Павло Зібров поділився розміром своєї пенсії.

Багато хто може порахувати, що вона вища за 10 тисяч, 20-30-40 тисяч гривень. Однак це не так...

Павло Зибров, кадр из видео
Павло Зибров, кадр из видео

"Пенсія за вислугою років робиться, і які ти внески вносив до Пенсійного фонду. От і все. У народних артистів є надбавка до пенсії, там, здається, 20%. Плюс я учасник бойових дій в Афганістані - 45 років тому воював, і народний артист, і грамоти, і за заслуги. Фіг з маком", - заявляє він.

Виявилося, що пенсія Павла Зіброва складає лише 7500 гривень. Окрім грошової пенсії, народний артист має ще деякі пільги. Наприклад, він може отримати ділянку на Байковому цвинтарі, розмір місця 2 на 2 метри.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Ось така "пенсія" для заслужених діячів культури в незалежній Україні. Люди, які присвятили життя служінню пісні та мистецтву, на старості фактично залишені напризволяще. Однак, швидше за все, Зібров має додаткові джерела доходу, які не дозволять йому жити бідно в подальші роки.

Нагадаємо, "перше кохання" Алли Пугачової вирвалося назовні при Галкіні: "Боже це було так давно"

Як повідомляв "Знай.uа", Макс Барських зізнався, що йому загрожували російські політики та ФСБ Росії: "Попрощався з життям..."

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва з оголеними "вишеньками" розповіла про нещасливе кохання: "Як жабеня, варишся в маслі"