Тарас Цимбалюк – нині відомий український актор, якого глядачі знають по багатьом стрічкам. Про свої стосунки з батьком та плани на власне батьківство він розповів у інтерв’ю виданню Канал 24.

Тарас розповів, що його батько для нього – потужний приклад, чиї погляди та бачення відгукуються. Вони однодумці, адже можуть говорити на абсолютно всі теми. Тому навіть після непорозуміння вони прийшли до повної гармонії.

Тарас Цимбалюк, скріншот: Youtube
Тарас Цимбалюк, скріншот: Youtube

У актора зараз є все: успішна кар'єра, гроші, улюблена жінка, але немає дітей. На питання стосовно нащадків, він відповів однозначно – діти не повинні бути тільки заради ідеї. Вони повинні з'являтись тільки при сильному бажанні та готовності їм дати любов.

"Для мене діти – це наслідок чергового етапу стосунків. Та я ніколи не хотів дітей просто заради ідеї. Якщо ми зустрічаємось, нам прекрасно разом і ми хочемо розмаїття і розвитку – то наступною подією в нашому житті може бути створення сім'ї та народження дітей", – відверто відповів він.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram
Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

Проте за словами артиста, поки що він не дійшов то цього. Адже діти мають народжуватись у родині, де батьки кохають одне одного та впевнені, що будуть разом. За його словами, таких стосунків раніше не було. Незважаючи на те, що зараз у актора є кохана жінка, він не хоче забігати наперед, давати оцінки та думати що буде далі. До цього, переконаний артист, треба прийти, перш за все, внутрішньо.

Нагадаємо, що Тарас Цимбалюк після офіційного розлучення зі своєю дружиною Тіною Антоненко, закрутив роман з рестораторкою Світланою Готочкіною.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, любитель росіян та "запрошений артист" Нацопери України: танцівник, який вихваляв агресора, виступає в Києві

Раніше наш портал інформував, Ірина Білик наважилася розповісти про кохання: "Моє серце ніколи не втомиться"

Також портал Знай повідомляв, божевільна з рф Катя Лель розповіла про зустріч з НЛО і зізналася, що вони допомогли їй у творчості