Популярна українська співачка Наталія Могилевська виявилася учасницею хитромудрої афери не за своїм бажанням, коли шахраї використали її ім'я для збору коштів на підставі дитячого конкурсу.

Артистка, дізнавшись про масштаб обману, не залишилася осторонь і одразу попередила своїх шанувальників про брехню та фальш.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Могилевська поділилася невдоволенням і відкрито розповіла про махінації шахраїв. Невідомі, представляючись організаторами, збирали "внески" від українців, обіцяючи їм участь у конкурсі талантів, у журі якого нібито мала брати участь сама співачка.

Артистка підкреслила, що вона не має жодного відношення до згаданого конкурсу і поскаржилася на неймовірну нахабність шахраїв, які так сміливо використовують її ім'я для шахрайських схем.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Пост Наталі Могилевської / фото: Instagram
Пост Наталі Могилевської / фото: Instagram

Внесок у розмірі 100 гривень нібито був запорукою участі, а переможцю було пообіцяно "кубок Наталії Могилевської", відеопривітання та автограф співачки.

Проте деталі обману не залишилися непоміченими. У зловмисному пості було допущено орфографічну помилку – замість "дзвінок" було використано слово "звінок".

Коментарі під постом Наталії Могилевської / фото: скріншот Instagram
Коментарі під постом Наталії Могилевської / фото: скріншот Instagram

Як доказ Могилевська опублікувала скріншот оголошення, де в її інтересах збиралися "внески" від учасників.

Також вона зауважила, що шахраї закликали українців купувати медичні препарати, які, ймовірно, рекламуються самій Могилевській:

"Будь ласка, не купуйте жодних медичних препаратів, що рекламують від мого імені. Це теж фейк!"

Наталя Могилевська закликала всіх бути пильними в онлайн-просторі, виключаючи участь у сумнівних подіях та відмовляючись від угод, які можуть поставити їхню фінансову безпеку під загрозу.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що удочерення дівчаток - ще не все: Наталія Могилевська зважилася на ще один вчинок

Також наш портал повідомляв, що українка шукала роботу, а знайшла кредити з боргами на 100 тисяч: як їй це "вдалося"