"Київстар" безкоштовно збільшить кількість хвилин та гігабайт інтернету: кому пощастить

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Мобільний оператор "Київстар" безкоштовно збільшить абонентам кількість хвилин та гігабайт інтернету. Хто і на яких умовах може отримати цей бонус, розповіли на офіційній facebook-сторінці компанії. Цей бонус не нараховуватиметься автоматично, тому абонентам, які хочуть його отримати, необхідно виконати кілька нескладних дій. У компанії зазначили, що ця можливо доступна практично у всіх поточних тарифах.

Законопроєкт про мобілізацію "закрутить гайки": транспорт українців зареєструють у ТЦК та заборонять продавати

Мобілізація. Фото: скрін youtube
Мобілізація. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Транспортні засоби українців планують зареєструвати до ТЦК та заборонити переміщати між областями, а також продавати. Такі норми містяться у законопроєкті про мобілізацію, який ухвалили у першому читанні. Про контроверсійні норми щодо можливості вилучення транспорту для потреб армії, розповіла народний депутат Юлія Клименко в ефірі телемарафону. Зазначається, що законопроєкт про мобілізацію змінює концепцію військово-транспортного боргу, посилюючи його. Так, якщо раніше йшлося виключно про юридичні особи, підприємства, то тепер вилучати транспорт хочуть і у фізичних осіб-підприємців.

Зрадниця Оксана Марченко нагадала про себе: згадала про "дивовижний обмін" Медведчука через "запрошення" Богородиці та знялась з путіністами

Оксана Марченко в "Паломниці". Фото: скрін Ютуб
Оксана Марченко в "Паломниці". Фото: скрін Ютуб

Ім'я Оксани Марченко - відомої української телеведучої та дружини екс нардепа Віктора Медведчука, якого підозрюють в держзраді спливло в новому сезоні "Паломниці". Там жінка розповідає про "дивовижні справи", що сталися з нею та її чоловіком. Окрім цього Марченко зустрілася з путіністами, які активно підтримують дії країни агресорки. Про це розповіли журналісти "Телебачення Торонто". В дисклеймері до кожного випуску, Марченко розповідає про одне з "див" свого життя. Не оминула й теми як обміняли її чоловіка на 215 військовослужбовців України.

Валютна "лихоманка" чи стабільність: експерт розповів, що буде з курсом долара в середині лютого

Долари. Фото: скрін youtube
Долари. Фото: скрін youtube

Валютний ринок на середині лютого буде досить контрольованим. Однак ситуація залежатиме від строків надходжень допомоги. Про ситуацію з курсом валют розповів банкір Тарас Лєсовий. Він зауважив, що, наступного тижня, ситуація з валютою буде напряму залежати від плану НБУ стосовно стримування надмірного попиту на міжнародному банку. На такі потреби потрібен бюджет 2-3 мільярди доларів на місяць. Також він відмітив основні риси ринку валют на наступному тижні.

Тарифний удар нижче пояса: українці протестують через суми у комунальних платіжках

Українці обурені подорожчанням комуналки Фото: скрін youtube
Українці обурені подорожчанням комуналки Фото: скрін youtube

В Україні низка водоканалів планує підвищити тарифи на послуги вже з 1 квітня. Проте, деякі підприємства встановили нові розцінки ще з 1 січня. В одному з міст українці виходять на вулицю через непідйомні суми у платіжках. На вулиці Золочева, що на Львівщині, почали виходити незадоволені місцеві жителі. З 1 січня у громаді зросли тарифи на водопостачання та водовідведення, а додатковим ударом стало запровадження абонплати за послуги водоканалу. Новий тариф на воду підняли до 28,37 гривні за кубометр, а каналізація подорожчала до 27,58 гривні. Разом цінник становить 55,95 гривні за куб води.