Дочка відомої української співачки Олі Полякової потихеньку підкорює власну публіку, активно розвиває блог та розповідає про насичене життя.

Якось, Маша Полякова, перебуваючи в Лондоні на навчанні, знайшла дуже цікавий заклад, де продається щось схоже на вафлю, але у формі чоловічого статевого органу.

Маша Полякова. Фото Instagram
Маша Полякова. Фото Instagram

Донька співачки вирішила зробити скандальне фото, щоб показати, чим займаються росіяни у свій вільний час.

18-річна дівчина, тримаючи в руках цей продукт, притуливши його до губ. Багато передплатників побачили у цьому сексуальний підтекст. І справді, кадри виглядають провокаційно.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Під публікацією зібралося безліч гнівних коментарів про те, що Маша Полякова, грубо кажучи, поводиться непристойно. Деякі навіть заявили, що вона нібито йде стопами зіркової мами, привертаючи увагу аудиторії подібним чином. Більше того, шанувальники вважають, що дівчині не вистачає гідного виховання.

Скріншот із Instagram, Маша Полякова
Скріншот із Instagram, Маша Полякова

"До мами Олі їй далеко за всіма параметрами", "Просто жах, відсутність виховання... дуже прикро, що дівчата постять такі фото", "Таке відчуття ніби ти береш у рот щось гидке, до речі, а що це?" , "Піднятися за маминою схемою" , - пишуть користувачі мережі.

Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/
Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/

Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/
Коментарі - instagram.com/mashapolyakova/

Нагадаємо, що Маша Полякова засвітилася у компанії привабливого брюнета: "Містер і місіс Сміт".

Раніше ми повідомляли, що 18-річна донька Олі Полякової лягла під ніж хірурга: мама поряд не показується.

Також стало відомо, що Оля Полякова розповіла про друге весілля Тіни Кароль – рада, що без Дана Балана: "Випадаю без трусів".