Відомий український виконавець Макс Барських в інтерв'ю проекту "Говорить Суханов" висловився з приводу проблеми корупції під час війни.

Зокрема, на його думку, з початку повномасштабного вторгнення відбулося чимало подій, які мали суттєво вплинути на представників влади та відповідальних за військові та політичні процеси осіб.

Макс Барських у Суханова, скріншот: YouTube
Макс Барських у Суханова, скріншот: YouTube

"Мені було боляче іноді бачити корупцію або що відбувається в деяких батальйонах, коли перепродують зброю і відбувається відмивання грошей. Мене це щиро дивувало", - зізнається Макс Барських.

Він кілька днів просто ридав, адже покладав усі надії і вірив, що ми не такі, як вони... що прості люди здатні об'єднатися заради опору ворогові. Але коли він побачив, що деякі з тих, хто має допомагати армії, просто вкрав гроші чи гумодопомогу – це мерзенні вчинки.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Я думаю, що такі люди потім отримають у дворазовому розмірі ефект бумерангу", - додає Макс Барських.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

Натомість артист зізнався, що не знає, як допомогти подолати корупцію. Йому просто хотілося б вірити у тих людей, які розуміють цю проблему та мають стратегію боротьби.

Нагадаємо, Макс Барських зізнався, що йому загрожували російські політики та ФСБ Росії: "Попрощався з життям..."

Як повідомляв "Знай.uа", "дуля з маком": пенсіонер Павло Зібров відверто розповів про розмір

Знай.ua писав, оголена Оля Полякова під сильними чоловічими руками дізналася, що таке щастя: "Вже як Волочкова ..."