Якщо ви святкуватимете День святого Валентина, тоді обов'язково варто озброїтися гарними привітаннями в прозі.

Адже навіть друзям буде приємно почути гарні побажання. А що вже говорити про коханих?.. Відправляйте "валентинки" з побажаннями кохання та щастя! Романтики всім та високих почуттів!

Закохані, фото Знай.uа
Закохані, фото Знай.uа

****

У це свято кохання та ніжності я вітаю тебе з Днем святого Валентина! Нехай любов твоя буде ніжною і чистою, вірною і відданою. Нехай твоя половинка завжди буде поруч, оберігає від усіх негараздів і негараздів. Нехай ваші почуття будуть теплими та міцними, пристрасними та пекучими. А святий Валентин нехай не втомиться підкидати яскраві іскри у жарке вогнище вашого кохання!

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

****

Кажуть, що кохання чоловіка – це еліксир молодості для його жінки, кохання жінки – це екстракт для сили та успіху її чоловіка. Тож давайте вип'ємо за те, щоб любов була б взаємною, тоді у відносинах чоловіка та жінки буде гармонія!

****

Що таке любов?

Це така солодка, гірка, весела, хвилююча і вічна, світла і висока, буває — вимотуюча, іноді трагічна і безперечно прекрасна штука, на яку мало одного дня, навіть якщо це День святого Валентина. Якщо пощастить, то на неї йде все життя. То хай нам пощастить!

****

Привітання із Днем святого Валентина у віршах, telegraf
Привітання із Днем святого Валентина у віршах, telegraf

****

Вітаю з Днем святого Валентина і бажаю, щоб кохання завжди жило у твоєму серці, щоб на душі було тепло і радісно, ​​щоб у житті все вдавалося, щоб поряд завжди була потрібна та кохана людина.

****

Вітаю із Днем святого Валентина! Бажаю із почуттям закоханості зустрічати щодня. Бажаю любити своїх близьких, свою другу половинку, свою роботу та діяльність, своє життя та себе. І нехай будь-яка любов завжди буде взаємною!

****

З Днем усіх закоханих! Нехай святий Валентин нагадає про прекрасні, дорогі та єдині половинки. Кохайте та будьте коханими! Взаємності та розуміння!

****

14 лютого нарешті прийшло. Вітаю! Запасайся вантажівкою, щоби зібрати свій причіп валентинок від закоханих. А губи підготуй до мільйона солодких поцілунків.

****

Привітання із Днем святого Валентина у віршах, 24tv.ua
Привітання із Днем святого Валентина у віршах, 24tv.ua

****

У День святого Валентина дозволяється не бути святими. Тому бажаю цього дня звичайного людського щастя, аж ніяк не пов'язаного зі святістю.

****

З Днем усіх закоханих! Нехай любов захистить Вас своїми міцними та теплими обіймами від усіх негараздів, гіркот і розчарувань. Нехай улюблені люди завжди будуть поруч, ніколи не зраджують, а тримають за руку і допомагають рухатися вперед. Бережіть у собі таке важливе та потрібне почуття, як кохання.

****

У свято люблячих сердець — День святого Валентина, бажаю знайти і не втратити ту саму половинку, те серце, що розуміє, яке ніколи не захочеться відпускати! Кохання живе не три роки: воно безсмертне, якщо справжнє! Бажаю саме таке кохання знайти і пронести через все життя.

****

Нагадаємо, що Великдень у 2024 буде пізнім , а значить і Масляну треба почекати: дати свята та головні традиції.

Раніше ми повідомляли про 2 молитви, щоб ваш Ангел-Хранитель вас почув: для захисту та здоров'я.