Після Нацвідбору на Євробачення, українці активно почали обговорювати кошти, які були витрачені на проведення заходу. А саме конкретну суму в 11 мільйонів гривень.

Одна з переможниць відбору Jerry Heil не коментувала ситуацію, але нещодавно виклала цілий пост пояснення, чому ці витрати необхідні. Про це зірка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Alyona Alyona та Jerry Heil, фото із соцмереж
Alyona Alyona та Jerry Heil, фото із соцмереж

"Цей пост я присвячую тим, хто пропонує мені в дірект відмовитися від участі і віддати ці кошти на оборону." зазначила співачка

За словами артистки ці кошти не йдуть на виступ в Мальме, як багато хто з українців вважає. Це лише загальна сума, яку було витрачено на організацію Національного відбору. Окрім цього, величезна команда людей економила кошти, де могли.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

alyona alyona, Jerry Heil та Trill Pem, кадр з кліпу
alyona alyona, Jerry Heil та Trill Pem, кадр з кліпу

Виступи Alyona Alyona та Jerry Heil, як і інших учасників фінансувалися невеликими сумами. Тому, команда переможниць більшу частину витрат взяли на себе.

За словами співачки, це чесно зароблені кошти, які вкладаються в конкретну ціль. В результаті країна отримає набагато більше.

"А ще це інвестиція в майбутнє країни на світовому музичному ринку та впізнаваність країни. Якщо ви не знаєте, як виглядає культура певної країни, і не чули її музики — ця країна для вас безлика." розповіла артистка

Допис Jerry Heil доповнила яскравими каверами на їх пісню, яку виконують інші національності.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Євробачення" традиційно зіграло роль у поповненні сім'ї Джамали: співачка чекає на третього малюка

Раніше портал Знай інформував, майже 11 млн за 2 дні: Нацвідбір на Євробачення обійшовся у солідну суму

Також наш портал повідомляв, не тільки Jerry Heil з Alyona Alyona? Хто ще з українок може опинитися на "Євробаченні-2024", але від іншої країни