Українська співачка під псевдонімом SKYLERR, яка дуже популярна у соціальних мережах і була конкурсанткою Нацвідбору-2024 на пісенний конкурс "Євробачення", вперше висловилася про конфлікт зі співачкою Анною Трінчер.

Варто одразу розповісти, що артисток часто порівнюють у соціальних мережах, адже вони схожі зовні. Виявилося, що між ними існує певне непорозуміння.

Дані емоційні порівняння прокоментувала сама SKYLERR в інтерв'ю Славі Дьоміну, яке вже доступне для перегляду на YouTube.

SKYLERR, скріншот: YouTube
SKYLERR, скріншот: YouTube

Якось співачка звернула увагу, що Анна більше не стежить за нею в Instagram. Валерія поцікавилася у Трінчер, чому та від неї відписалася. Проте відповіді дівчина не отримала, тому вважає цей конфлікт безпідставним.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Я їй записала повідомлення: "Якщо в тебе є до мене якась образа, претензія до мене, скажи мені чому". Можливо, вона взагалі неправдива, хтось щось сказав. Мені не відповіли на моє повідомлення", - сказала вона.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

SKYLERR зізналася, що не може зрозуміти таку поведінку Анни, адже нещодавно вони нормально спілкувалися. Наразі Трінчер заблокувала Валерію в Instagram. Дівчина припустила, що так вчинити міг порадити психолог Трінчер.

"Я нормально ставлюся до Анни, у мене можуть бути до людей якісь особисті моменти. Але ж це ніяк не впливає на наші спільні стосунки. Анна мене заблокувала і я не знаю, чому вона це зробила. Мене це вже не дуже цікавить, це її рішення, може, їй психолог так порадила зробити", – додала співачка.

Нагадаємо, "Мозки не так добре працюють": блогер заявив, що Трінчер знову разом із Волошиним.

Раніше повідомлялося, полінувалася навіть змінити колір вивіски: українці звинуватили Аню Трінчер у плагіаті.

Також, дружать з росіянами, романи заводять - потім ракети летять: Ганна Трінчер проїхалася українськими "крутиками".