На фоні купи негативних новин та нагнітання паніки, українців турбує питання: чи буде другий масштабний наступ ворога?

Багато екстрасенсів та експертів висловились з цього приводу і припустили, що росія не полишить спроб окупувати наші території. Свою думку стосовно наступу висловила і Яна Пасинкова на своєму каналі розповіла.

Яна Пасинкова. Фото: скрін
Яна Пасинкова. Фото: скрін

Чи буде повторний наступ у лютому?

По-перше, орки люблять символізм, тому є побоювання стосовно "річниці" початку війни. Саме на 24 лютого загрози немає, але вона буде 26, 28 та 29 лютого. За її словами, основна мета ворога – налякати суспільство, тому можуть бути обстріли. У небезпеці житлові будинки, діти. В ударах логіки не буде, тому будуть страждати цивільні об’єкти. У ці дні варто бути досить обережними.

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Обстріл / фото: Знай.ua
Обстріл / фото: Знай.ua

По-друге вони готують наступальні дії, але не у цьому місяці, вони будуть чекати 2-3 тижні, або ж місяці. Чи буде це наступ у широкому розумінні цього слова, чи будуть наступати на окремих ділянках – невідомо.

Однак чи будуть вони це робити, напряму залежить від домовленостей. Які це домовленості – поки що невідомо.

Обстріл Львова, фото Telegram
Обстріл Львова, фото Telegram

Експерти ж говорять, що приводу і підґрунтя для масштабного наступу немає, адже підготовку військ приховати неможливо. А для наступу, припустимо, на Київ потрібно якнайменше 40 тисяч особового складу, яких на кордонах не спостерігається.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, тарологиня Хомутовська пояснила, коли окупанти можуть піти з України: "Можуть сказати, що помер сам..."

Раніше наш портал інформував, відомий астролог назвав конкретний місяць, коли Україна дізнається, що перемога близько

Також портал Знай повідомляв, у записах Ванги виявлено пророцтво на кінець війни росії проти України: "засвітився" 2024 рік