Популярний у соціальних мережах український астрологічний експерт Влад Росс за становищем небесних тіл визначив, що так звана росія може піти війною на країни Балтії. За прогнозом Влада Росса, ці події можуть відбутися вже найближчими роками.

Про це стало відомо завдяки новому інтерв'ю Влада Росса для прогнозу одного із YouTube-каналів.

Влад Росс, скріншот: YouTube
Влад Росс, скріншот: YouTube

Астрологічний експерт переконаний, що росії це необхідно, щоб завадити наданню Україні військової та фінансової допомоги з боку Заходу, розхитати НАТО. При цьому небезпека для балтійських країн є дуже великою, а війська РФ можуть захопити дві з них у лічені дні.

Астролог запевняє, що Росія вже готує план нападу на ці країни. Першою під удар може потрапити Латвія.

Популярні новини зараз
Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Астролог Влад Росс, скріншот з відео
Астролог Влад Росс, скріншот з відео

"Божевільна Московія дійсно хоче напасти на країни Балтії, насамперед Латвію, щоб тим самим довести, що НАТО не вступиться за цю країну, побоїться, що призведе до розхитування Альянсу. Такі плани вже готуються, розпочати його реалізацію Росія може вже восени, коли Байден вже не буде президентом США, а новий американський президент ще не приступить до своїх обов'язків", – прогнозує Влад Росс.

Такий розвиток подій може статися у 2024 чи 2025 році.

"Найімовірніше, росії не вдасться провернути все це навесні чи влітку 2024-го, тому що на території європейських країн у цей час відбуватимуться масштабні навчання НАТО. А ось у листопаді-грудні навчання закінчаться, і тоді найбільша ймовірність, що РФ зможе взяти Ригу, Таллінн, Вільнюс. Литва більш захищена, а ось Латвію та Естонію Росія може взяти за пару днів", – прогнозує він.

Він підкреслив, що Росія хоче зробити гібридний захід у країни Балтії, відрізати їх через Сувалкський коридор, чим продемонструє "неефективність НАТО".

А після цього захопити Україну, бо якщо НАТО не битиметься за країни Балтії, вже ніхто не даватиме зброю та допомогу Україні".

Військового зіткнення між Росією та Північноатлантичним альянсом не уникнути, проте українська армія може зруйнувати плани Москви, додав Влад Росс.

Нагадаємо, не годуйте свого внутрішнього звіра: продукти, які варто уникати знаків зодіаку.

Раніше повідомлялося, надто самостійні? 10 прізвищ людей, які завжди відмовляються від чужої допомоги.

Також, відомий астролог назвав конкретний місяць, коли Україна дізнається, що перемога близька.