Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом.

Павло Зібров знову відвідав українських бійців у шпиталі з невеликим концертом, щоб підтримати їх після жахів війни та отриманих поранень. Артист встиг з ними поспілкуватися та загалом підтримати морально.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube
Павло Зібров. Фото: скрін youtube

Як він повідомив, багато хто з них був у полоні в окупантів, а зараз перебувають на реабілітації і навіть чекають на протезування. Але незважаючи на пройдені випробування, Зібров побачив у їхніх очах велику силу та віру в те, що Україна здолає ворога.

"Різні історії, різні долі… але одна велика віра в Перемогу, непохитність, сила і мужність в очах! Дуже радий особисто подякувати нашим Героїм за наш спокій. Будьте здорові, наші незламні воїни, нехай Господь Бог зберігає вас!" - Написав він.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Шанувальники знайшли багато слів для подяки співаку, який відвідав поранених військових. Вони зазначили, що дуже важливо виявляти милосердя щодо один одного в такий час.

Коментарі - instagram.com/pavlo_zibrov/
Коментарі - instagram.com/pavlo_zibrov/

Нагадаємо, що "Дуля з маком": пенсіонер Павло Зібров відверто розповів про розмір.

Раніше ми повідомляли, що 66-річний Зібров назвав пікантних співачок України: молоденькі дівчатка теж у списку.

Також стало відомо, що "Далі 10 років": Павло Зібров розповів про тюремний термін батька та про зараження крові перед смертю.