Відома українська співачка та волонтер Анастасія Приходько накинулась на українців, які плачуть через смерть російського опозиціонера Навального. Артистка вважає, що зараз набагато важливіше усі зусилля спрямувати на допомогу нашим хлопцям у Авдіївці.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Співачка закликала аудиторію концентруватися на внутрішніх проблемах та фінансово допомогти нашим бійцям у Авдіївці, де зараз точаться найактивніші бої.

Настя нагадала про те, що росіяни щодня вбивають наших творчих людей, однак у їх країні про це ніхто не говорить, а тоді чому ми маємо говорити про опозиціонера Навалього.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

"Яка різниця Українцям до смерті Навального? Вони кожного дня вбивають наших спортсменів, фотографів, митців, і в Росії про це мовчать! А тут понеслась вся стрічка в Навальному…. Агов В НАС СР*КА НА АВДОСІ!!!!!Допоможіть зробити збір на 3 штурмову!!! Про ПАЦАНІВ ДУМАЙТЕ!!! На Раїсі і без вас розберуться!!", - обурюється артистка.

Анастасия Приходько, фото: Знай.ua
Анастасия Приходько, фото: Знай.ua

Вона зазначила про те, що зараз вкрай важливо зосередити усі сили на перемогу, та не орієнтуватися лише на західних партнерів.

Зокрема, дівчина нагадала, як європейські лідери давали Навальному гарантії, а Байден лякав путіна страшними наслідками для росії, якщо помре опозиціонер.

"Нікому не можна довіряти! Коли ми знаходимось в катастрофічній ситуації на фронті, коли нам конче треба зброя, сенат п*здує у відпустку! От і все!!!!Але памʼятайте зараз нічого не буває просто так!!! Нічого… У всього є своя послідовність та кінець… Це велика Гра!", - додала Приходько.

Нагадаємо, Анастасія Приходько накинулась на Фаріон через наїзд на військових: "Несе грішне..."

Раніше повідомлялося, Анастасія Приходько зібралася голяка прогулятися Хрещатиком: "Якщо с*ка..."

Також, Анастасія Приходько "дісталася" і до Мавзолею в Москві, таємниця розкрита: "Для зберігання цього монстра...".